Dags för högskoleprov

Nu är det hög tid att anmäla sig till högskoleprovet om man ska göra det. Sista anmälningsdag är den 15 september. Det lönar sig att göra om provet om man inte är nöjd med sitt första resultat. Enligt GöteborgsPosten så får sex av tio ett bättre resultat vid andra omgången. Och jag ska säga att detta faktiskt gällde mig. Misstänker att det har att göra med att man vid andra gången redan sett provet en gång och vet lite bättre hur man ska lägga upp tiden.
Jag minns att jag var otroligt nervös första gången jag skulle göra högskoleprovet. Hade bunkrat upp med frukt, choklad och dricka samt sett till att mamma skulle stå färdig med köttfärssås och spagetti när lunchpausen kom. Självklart var det lite läskigt att göra provet, men andra gången jag gjorde det kändes det som den mest naturliga sak i världen.
Kolla in detta
testprov och gå in här för anmälan!


/Elin

Kommentarer
Postat av: Micke

Har själv gjort provet fem ggr. Det gäller att se till att få ordentligt med sömn och äta ordentligt för att orka koncentrera sig hela dagen. Liksom att kunna disponera tiden så man inte behöver chansa igenom de sista frågorna.

2006-09-08 @ 17:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback