Nedrig dag med idel nederlag

Nu ska jag skriva en bitter blogg. Idag har inte mycket gått min väg.
Vi kan ju börja från början.

Hade återbesök på Sjukan idag. Fingret läker rätt bra och jag kände inte riktigt något behov av att gå dit och betala 100 kr för att höra att det såg bra ut. Men men, jag gick tid och betalade 100 kr för att höra att det såg bra ut.

Till råga på allt hade de tvingat mig kliva upp i ottan för att vara hos doktorn kl 9.00. Inhumant att tvinga upp en student så obehagligt tidigt tyckte jag. Och det kändes inte ett dugg bättre att komma dit och få besked att jag tagit fel på tiden... Kl 10.00 var det tydligen jag skulle vara där...

###

Studentlivet är annars ganska slött just nu. Läser en 10-poängare på halvfart vilket innebär att jag bara har en föreläsning i veckan fram tills mina två 5-poängare drar igång i mitten av mars. Då blir det åka av... Om det inte vore för att den ena av de två 5-poängarna började redan för 10 dagar sedan... Märkte jag av en slump idag. Som tur är har jag bara missat två föreläsningar, men ändå... Hoppsan...

###

Väl hemkommen visade sig konservöppnaren vara helt försvunnen. Jag kunde verkligen inte hitta den. Jag letade länge och väl i hela köket, men ingen konservöppnare fann jag. Om någon ser en vilsen, vit konservöppnare någonstans får ni gärna höra av er. Jag saknar den. Nu blev det inga vita bönor till mina kryddkorvar...

###

På väg hem från skolan stannade jag till på Netto för att handla lite. Jag smsade Jonne för eventuella inköpstips. Jonne svarade blixtsnabbt att Nettos vingummin var fina. Jag slog till, men blev besviken på såväl pris som smak. Men mest besviken var jag ändå på Jonne.

###

Väl hemma var det slutligen dags för författandet av dagens blogginlägg. Det var helt färdigt (inte riktigt lika bittert), men just när det skulle publiceras kom jag åt några tangenter så att alla Explorer-fönster plötsligt stängdes. Var ganska säker på att jag hade "sparat" texten kontinuerligt via ctrl+a, ctrl+c, men när jag testade ctrl+v fanns det ingen text kvar. Jag blev lite lätt frustrerad.

###

Idag var en dum dag. Hoppas torsdag blir en bra dag. För mig. Och för er.

Björn


Kommentarer
Postat av: Elin

Stackars lilla Björn!

2007-03-01 @ 08:32:49
Postat av: wassbäck

Men lille vän....ja att helt oförstående av den skur av ironi som sköljde över dig och faktiskt gå o köpa dom där vingummina kan ju onekligen läggas till på listan av nederlag.

men nu har du verkligen vart nere en sväng o skrapat i bottenslammet som människa, nu kan det nog bara bli bättre. Inga fler vingummi!
Lycka till!

2007-03-02 @ 11:06:41
Postat av: Björn

Sluta larva dig... Du var inte alls ironisk i ditt vingummitips. Face the facts! Du gillar äckligt och icke prisvärt godis. Och du bidrog till att förstöra min dag.

2007-03-04 @ 13:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback