Delicatoboll, fast som tårta.

Gårdagens kväll skulle bli ett lugnt och trevligt födelsedagsfirande, men det det hela urartade i ett frosseri av socker, fett och i viss mån öl. Blickfånget och kvällens värdinna Matilda tog sig halvvägs mot  sin femtioårsdag och ställde till med tårtkalas. Hon hade själv dirigerat sin syster i själva tårtbakandet och resultatet visade sig bli magnifikt! En rosa tårta med maräng och hallon (Herre värld, så god!) och en mystisk gräddskapelse med chokladgodis formade till siffrorna 25. I denna mysiska gräddskapelse gömde sig dock en överraskning i form av chokladpudding! Jag säger bara: wow!

När vi huggit in på mästerverken plingar det på dörren till den lilla 25 kvadrataren och ännu en sockerbomb gör entré. Gästen hade med sig chokladbollar, fast som tårta! Kan det bli mer lyckat? Och det smakade inte bara som vanliga tråkiga chokladbollar (fast dessa ska inte underskattas) utan hon hade lyckats få till någon slags delicatobollssmak på denna kreation. Undrar om hon kanske har kontakter högt upp på landets gourméstege och ordnat ett recept?

Ska tillägga att det även fanns gott om Djungelvrål, Bilar, Däck och sådana där små rosa apor som jag tappat namnet på.

En trevlig och billig kväll på Kåren blev det. Hade tänkt att ta mig hemåt vid 12-tiden.. men icke. Har en förmåga av att "råka" stanna för länge.. måste kanske få ordning på detta? Eller inte. På dagens planering står inget speciellt så jag kunde gott unna mig sovmorgon ända till 8,17.

-------------------------------------------------------------------------------------
Har tagit en promenad runt stadens folkpark och virrat runt i för mig helt nya bostadsområden.

För att göra denna dag lite engagerad så borde jag ta mig en sväng till Högskolan och
utfrågningen av de sökande till Presidie. Klockan 17 börjar den öppna utfrågnigen och alla är välkomna att ställa de sökande mot väggen. Tilläggas ska att Lennart Ringnes (nuvarande kårordförande) söker för ett år till samt att Ullrika Sellaman söker både ordförande samt vice och attt Jenny Kärner söker till vice.

För alla snåla (fattiga?) studenter ska även tipsas om att Mårtenssons ger oss ½ priset på entrén vid uppvisande av kårleg fram till 00,30 på lördagar. Ganska snällt måste jag säga.

Trevlig torsdag!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Jasmine

"Zoo-tabletter" heter de små aporna =)

2007-03-15 @ 12:09:17
Postat av: lori

posso avere la ricetta in italiano del delicatobool???? mille grazie!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback