SingStar, pizza och tårta på samma dygn

Igår hade vi en liten avslutningstillställning med dj-gänget. Smed hade lagat pizza och det blev både SingStar och GuitarHero. Vissa visade verkligen att de hade inlevelse och verkade ha tränat x antal eftermiddagar framför de båda spelen, eller vad säger Du Martin?

martinsmedelinandrea
Martin & Smed visar en otrolig inlevelse. Lite värre var det för Andrea och Elin som mest ser otroligt koncentrerade ut. Men det är faktiskt svårt att sjunga låtar där man inte kan texten, alternativt där man trodde att man kunde texten.

krabbelurertårtor Tårtor är tydligen något som verkar vara återkommande bildobjekt på den här bloggen. Födelsedagsbarnet Halmstad bjuder ju som bekant på tårtkalas varje dag under Vågspel mellan 14 och 16. Vi fick oss våra bitar på Hamngatan, men de finns även i Företagsparken utmed kajen och på Bastionen. Självklart besökte vi Medeltidsbyn idag på premiären. Köpte varsin krabbelur (eller hette de verkligen så?). Den tillagas som på bilden. Mmm.. riktigt gott och mättande. Billiga fem kronor var ju helt okey pris.


Dagens plus & minus:
+ Halmstadstårtan var jättegod!
- är fortfarande inte klar med RET:en

Hej så länge!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Elin

Elin... den där jävla bilden... andrea som ska gå och lägga sig och jag som inte verkar förstå alls vad jag håller på med. Du, jag mår fortfarande illa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback