Det är syndast om mig i hela världen

Ibland är det ett helvete att vara så ineffektiv som jag är. Planen igår var att skriva minst 10 av de cirka 15 sidor jag ska ha klara till på fredag. Jag orkade en och en halv. Idag tänkte jag köra en heldag. Vara på skolan vid sju-åtta på morgonen, köra hela dagen fram till fotbollen. Klockan är nu 17.30 och jag har inte skrivit ett ord på hela dagen. Det har kommit saker i vägen hela tiden... Lite jobb, lite fotboll, lite sömn, lite mat.

Och jag inser nu att torsdagen kommer att bli en allt annat än angenäm dag. Voi voi...
Men det kan jag ta. Jag har gjort det förr...

Gjorde något genialt i förrgår. Var på Ica Maxi och skulle handla lite lök och grejer för att göra en köttfärssås. Och när jag gick där bland frukt och grönt slog mig en tanke. "Tänk om man skulle göra sina egna krossade tomater?"
Det borde väl funka... Och visst. Ner med ett gäng tomater i mixern, lite olivolja, lite hackad vitlök, lite svartpeppar, några nypor socker... Fräscht!
Kände mig riktigt kökskompetent där. Gott som attan blev det. Så klart.

Det blir 3-0 i kväll. Zlatte hänger två och Kongo mörsar in trean i slutet.

23.30 igår påminde jag Krigge om att det var en halvtimme kvar att söka till vårens kurser. Han blev så glad att jag fick ett halv paket Salami från Euroshopper. Jag loggade själv in och började slentriansöka lite kurser, men den nya studera.nu var så ****** usel att jag inte orkade. Söksystemet var ju otroligt begränsat och jobbigt. Bara en sån sak som att man inte kunde söka kurser per skola...

Äh whatever, lika bra att inte läsa nåt nästa termin då. Då blir det bye bye Halmstad på riktigt.
Kanske.
Man vet aldrig.

Just nu är det jobbigaste i mitt liv att lamporna har släckts i datasalen där jag sitter. Och jag måste resa mig upp, traska bort till lampknappen, trycka på lampknappen och sedan gå och sätta mig igen.
Men det får gå.
Det brukar gå.

/Björn

Kommentarer
Postat av: Carlos Jansson

Odlade du tomaterna också?? I såna fall är det ju fantastiskt!!

2007-10-19 @ 00:00:50
Postat av: Björn

Klart som fan jag odlade tomaterna själv. Och fantastiskt är ordet.

2007-10-19 @ 01:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback