Sportigt event och knastanter

Uppdatering: Nu funkar mobilen och jag är lycklig, givetvis var det så att man bara skulle sätta i SIM-kortet. Jag testade i onsdags natt då jag kom hem med lite bubbel i blodet och tyckte att nu jäklar ska jag integrera mig med livet igen. Och så klart att den inte sprängdes den där lilla kallsongblå mobilen med cylifonljud.
Wips så var jag med igen. Underbart.

Jag tänker att det är måndag fastän det är fredag. Det är det som är det trevliga med att gå ut på en onsdag, veckan splittas itu och helgen kommer likson två gånger. Trött är man, men värt var det.

Så där var vi glittrande, glansiga, sportiga, fame-brudar, rollerblades-brudar, fotbollskillar, golfare, en och annan boxare tillsammans med en matador. En härlig blandning av sportnördar och annat fint folk.
Det var som att vara på kalas hela tiden, där den ena festen avlöste den andra. Maratonfest.
Visst tittade folk på kåren, men det är lugnt, jag/vi bjuder på det.

I går var det grupparbete, där fyra av fem var lite skakiga och bakis, den femte var en pepsodent-glad gruppledare som hade piskan framme om man säger så. Så lite fick vi gjort även om det enda fyra av fem personer längatde efter var pizza.

Det var en sån där fin dag igår. Soligt och lite som sockervadd i skallen, då blir saker trevliga. Så trevligt att jag inte brydde mig om att blänga på tanten som körde på mina hälar med rullatorn på hemköp om och om igen. Och jag hånskrattade öppet när en kvinna bittert utbrast:
- Varför ska alla jävla människor ställa sig i kö när jag ska ställa mig där, så typiskt alltså!

Bara för att det är just du, mooha ha haha
Rolig människa det där. Vilken fråga att ställa till universum, borde finnas större saker att fråga efter?!

Japp nu är det helg och dagen är späckad med det mesta, grupparbeten, träning, handling och sen kommer några av mina tjejkompisar ner ikväll. Det blir lite som hajk fast utan tält. Det blir lite som hajk men  med liggunderlag på mitt vindsloft. Det blir lite som hajk, men utan eldvakt, bara fnitter i natten.

Bär gärna en röd tröja i dag, fredagen den 28 sep för att stödja Burma i sin kamp för mänskliga rättigheter.
God Helg

Minifilosofi: Äldre generationer kan också skämma ut sig och man undrar vart världen är på väg:)
   
    
      
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback