Stordåd på G!

(Detta skulle ha kommit in i natt men det var inloggningskrångel. Jag hoppas att läsarna har överseende med det.)

Jag träffade en vän på kåren idag som berättade något rolig. Hon sa att hon och en killkompis till henne ska slå rekordtiden i trapplöpning i Tradecenter! De ska börja träna specifikt för det imorgon och testade redan idag om det var möjligt :D


För er som inte riktigt hänger kan jag informera om att skolan har ett studentrekord (ska tydligen vara 1 minut och 28 sekunder) i att springa från bottenplan på Tradecenter till översta våningen. Detta ska slås och den tredje mars, på Majas 23-årsdag, ska det ske! (Hennes följeslagare minns jag ej namnet på men jag ska uppdatera er så fort jag vet.) Det pratades exalterat om hur de skulle vara klädda, metoder och vilka som skulle vara där; skulle det t.ex. behövas kompisar som vaktade så att det inte kom ut någon i trappuppgången under loppet? Detta med val av klädsel skulle de kolla närmre på...från lagligt, etiskt och andra perspektiv.


Just nu har jag inte mer att säga men så fort jag vet något mer kommer jag att uppdatera er!


God natt, nattfolk!


Tapio


P.S. Är det en kille som har det nuvarande rekordet? Är det verkligen en U:are? stämmer det att en kille på Elektro var nära rekordtiden? Dela med er om myter och fakta! D.S.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Lycka till!
Glöm inte att meddela informationsavdelningen om ni lyckas slå det så vi kan uppdatera i vårt informationsmaterial!

2008-02-07 @ 12:25:25
Postat av: Tapio

Jennifer:
Ska ske! Vem vet - detta kanske blir en publikmagnet!

2008-02-07 @ 15:39:47
Postat av: Jocke

1,28? Låter inte så svårt. Bara att ta tre steg i taget ju..:P

2008-02-07 @ 17:49:47
Postat av: Tompa

I 22 våningar ja... piece of cake ;)

2008-02-07 @ 18:07:19
Postat av: Gran

Man kan ju ta hissen till näst högsta och springa sista biten. Räknas det då? Hissen går ju trots allt inte längre och då borde det väl inte vara fusk! =)

2008-02-07 @ 20:20:29
Postat av: maja

jag o min följeslagare Martin värmde upp.
De första trapporna- piece of a cake, men...
PROBLEM: till varje våning måste man tydligen ta sig genom låsta dörrar med hjälp av kårleg så nu behöver vi 22 frivilliga till våra träningsveckor som kan hålla upp dörrarna varje kväll så vi kan träna till rekorddagen. Kan info bistå med folk?

2008-02-07 @ 22:29:55
Postat av: maja

om jag springer den 29:e- står sig rekordet automatiskt i fyra år om det ska ske denna dag istället?
Fiskar efter genvägar.

2008-02-07 @ 22:33:10
Postat av: Jennifer på vån 6

Ni har rekat dåligt. Där är inga dörrar man måste öppna (om man inte ska in och vända på varje våning...). Var nyss ute och kollade.

2008-02-08 @ 09:01:59
Postat av: maja

Va? Det var låsta dörrar då vi var där härom natten. Finns det fler trappor eller är det bara låst till trapporna nattetid??

2008-02-08 @ 10:44:41
Postat av: Maja & Martin

Då har vi tagit oss upp för denna jävulstrappa. En diskussionsfråga- hur ska vi sätta rekordet? Ska vi bara "ta" det gamla på 1.28 eller ska vi göra det ordentligt?, dvs. Foten ner på ALLA trappsteg. Problemfritt upp till elfte våningen där mjölksyran satte in ( vi satsade på ett kliv på varje trappsteg för att göra livet så mycket jobbigare). Martin tog sig dock uppför alla trapporna- icke smärtfritt medan kedjerökande Maja koncentrerade sig på tidtagningen för Martin. Hur det gick? Bättre än förväntat. Är det någon som kommer att sätta rekordet så är det definitivt Martin. Hårdträning from. Måndag för oss båda. Nu mår vi illa och funderar på att hoppa kårgymmet idag. Mjölksyran börjar gå upp i huvudet. Tusen tack till Magnus, mannen som visade oss till de "riktiga" trapporna och berättade om rekordet som sattes för några år sedan av en student som fasadklättrade upp i trade center på tio minuter. Polisen stod dock nedanför och väntade. Det enda vi väntar på är studenthälsans Pärs välsignelse om allt skulle gå åt skogen. Ny uppdatering om hur vi närmar oss rekordet på Måndag. Tack och adjö / Maja och Martin.

2008-02-08 @ 13:43:54
Postat av: Tapio

Maja & Martin:
Bra att det har löst sig nu :D
I och med att det ramlar in två nya blogginlägg t.o.m. måndag, att kommentarer om rekorded inte passar in till dem och detta inlägget hamnar längre och längre bak med tiden föreslår jag att ni berättar för mig lite hur det går ibland så kan jag stoppa in en notis emellanåt i bloggen :)

ha't bäst!

2008-02-08 @ 14:46:18
Postat av: Jocke

Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback