En blöt dag

Man kan inte alltid välsignas med vackert väder. Under mina dagar här i Halmstad har jag fått solsken och regn nästan varje dag. Vädret håller en alltid på spänn. Oftast har det ändå handlat om enstaka moln som har gett några skurar. Men just denna dag – stranddagen, höll regnet i sig under hela förmiddagen. En liten skara hade ändå samlats för att få se havet. Närvaron under nollning har varierat. Vi är ett gäng på säkerligen 15 personer (av 47) som alltid är där. Själv tycker jag att det inte finns någon direkt anledning att inte gå. Visst, det kanske blev en sen kväll, men vi gör så väldigt mycket hela tiden, så man missar en hel del av det sociala och inskolningen om man är borta en dag eller två.

Östra stranden var en fin strand (säkert helt fantastisk när solen skiner). Tyvärr hann vi inte vara där längre än en timme innan staberna bestämde att ställa in sandslottstävlingen. Lite trist, men samtidigt var det skönt att få en lite längre paus innan kvällens aktiviteter. Även om man har ganska långa luckor så orkar man inte göra mer än att laga mat och göra sig iordning inför nästa äventyr!

På kvällen hade vi tacokväll med EUE (EurpoaekonomProgrammet), och runt 8-tiden drog vi till den första nollepuben på kåren! Hela klassen dansade tillsammans och förde MFP traditionen vidare (störst, bäst och vackrast). En riktig kanonkväll som för en gångs skull slutade vid midnatt.

/emilie
östra strandensåhär kan det gå om man inte lyder tvåornatvåorna spexar!fest på kåren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback