Halmstad by night (torsdag)

Första dagen med en riktigt lång och härlig sovmorgon! Inte förens kl. 12 hade vi samling på botplatsen. Däremot var straffmästare Pacman tillbaka och hon var inte glad. På senaste nollepuben hade många nolleregler brutits mot och diverse straff utdelades. Vår klass har nu både en hormonnolla, en snuskhummernolla och en hångelnolla.


Därefter fortsatte spexen på amfi, många nya roliga och kreativa upptåg, andra mindre intressanta. Klassen var väl inte på topp utan fortfarande rätt så slitna, och många sparade nog lite på sig inför kvällens pubrunda och den sista nollepuben!


Pubrundan började vid 6-tiden och vi delades upp i runt 15 grupper med 8-10 stycken från olika program. Jag och Rutan hamnade med ASP, Bygg, MKV och EKP. Vi började på Intermezzo, som var lite mer av ett café med hundtandmönstrat golv och vinröda stolar. Innan rundan hade vi fått 4 drinkbiljetter som vi fick disponera under själva rundan. Mycket prisvärt! (betalade ca 120 kr). Därefter gick vi till Lilla Helfwetet vid nissan. Jättemysigt ställe som hade sköna soffor och fin utsikt! Kändes verkligen som man kunde ha stannat där ett bra tag till och bara chilla men bara 30 minuter på varje ställe. Nästa stop var Cafét som ligger vid lilla torg. Där var jag första kvällen på nollningen. Även detta var ett mycket trevligt ställe och de spelade gamla hits från både 60,70-talet plus lite nya låtar. Mycket bra. Sista stoppet var Moon, där jag också varit och skakat loss tidigare. Vad jag har förstått är det en av de lite färre "nattklubbarna" som finns här i Halmstad. Där fick vi drinkar och housemusik, där stannade en del lite längre, eller gjorde som jag och Rutan och träffade upp lite klasskamrater och värmde upp lite inför nollepuben!


Nollepuben var som vanligt väldigt trevlig och alltid fullt ös på dansgolvet med MFP!

nollorna tog över staden!rutan på lilla helfwetet

/emilie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback