Fest, slapp och muffins

Hela lördagen handlade om den stundande festen. Jag rände runt på stan och letade skoputs och annat viktigt för kvällen. Som vanligt behövde jag stressa framåt slutet. Lägenheten hann dock städas, den nyfriserade tuppkammen hann formas med gelé och jag fick på mig slips, kostym och resten av klädseln. Det blev dock till att jogga till bussen.

Efter att vi (jag och min ryske vän) hade blivit mottagna av en av festarrangörerna blev det till att sätta sig och beställa mat -  jag valde fläskfilé och bakpotatis! Som apitretare fick vi både bål och plockmat. Som om det inte satte igång hungern nog fick vi även möjligheten att rida mekanisk tjur. Detta var lite extra spännande för mig - både på grund av att min högerhands skick ledde till vänsterhandsridning och att min tidigare rodeoerfarenhet inte hade varit särskilt lyckad. Jag har nämligen slagit av en halv framtand när jag tävlat med mina kompisar på en vårmarknad.

Restaurangbesöket fögylldes av god mat, trevligt sällskap och allehanda uppträdanden på scenen. När det var dags för förflyttning blev vi alla upphämtade av limousin och det bar av till förfesten. Lyckligtvis bodde jag i samma byggnad som förfesten var så jag slapp toalettköer och och gå hungrig :)


Kameramannen fick lite instruktioner :)

Till sist bar det av till Moon och vårt sällskap fick en egen kö in. En avdelning hade reserverats till oss och det bjöds på bubbel (vilket jag inte dricker, men jag var slug nog att vidarebefodra mitt glas till en trevlig dam). Jag hade, från början, tänkt svida om till mer alldaglig klädsel (i och med att jag bodde så nära) men jag tänkte "ska det va' så ska det va' och behöll min finklädsel.

Efter tre, när det stängde, begav jag mig hemåt...men var inte smart nog att lägga förrän runt 06. På söndag morgon, eller rättare sagt eftermiddag, blev inte mycket gjort och hela dagen bara gled förbi. De 23 grader som skuggan bjöd på utomhus hann jag nästan inte ta del av alls.

Dagsförskjutningen gjorde att mitt eftermiddagssug på muffins slutligen resulterade i nattbak. Dock var jag så hungrig att det blev till att äta vanligt mat och än har jag inte ätit en enda muffins!

Nu ska det till att jobba med C-uppsats! Imorgon är det lite presentation i klassen.

Ut och njut av värmen!

Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. Mina muffinssorter

D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback