Livets lugna gång

Jobbet flyter på, vädret är inte bara kasst, träningen är på rätt bana, tjejen och jag har lyckats hitta en möjlighet att ses igen under sommaren och AIK sköter sig bra i tabellen. Livet är helt ok just nu :)

Att det inte finns så mycket att göra på jobbet, att det regnar andra halvan av dagarna, att jag inte gjort några cooper-test än, att det är över en vecka kvar till jag får se min käraste och det finns två lag över AIK i tabellen är fel sätt att se på tillvaron ^^ Ser man inte positivt på saker kommer man nog inte ens ur sängen...

Igår fick jag så bråttom till bussen att jag glömde mitt kort och låste ut mig ur lägenheten. Idag fick jag med mig lägenhetskortet, men inte busskortet. I detta fall är det svårare att säga att livet leker - istället för att säga att livet leker med mig :)

Det slog mig precis att jag att jag inte alls glömde busskortet. Jag glömde bara att det låg i väskan och inte i plånboken... Där brände jag 46 kronor i busspengar i onödan.

Det senaste dygnet har jag varit helt fast i ett mobilspel där man bygger städer med blå, röda, gröna och gula hus. Ett rött måste nudda ett blått, ett grönt måste nudda ett blått + ett rött - och så vidare... Det är tur att jag inte har blivit påkörd eller ramlat när jag har stirrat på skärmen i trafiken. (Jag går, så en krock med mig gör inte så ont...för er.)

Jaja. Nu är det dags att stänga av datorn för idag. Imorgon ska jag nog börja spela Diablo II igen. Byggspelet är ju varvat nu.

Natti, natti!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback