En trevlig helg hemma-hemma

I torsdags bar det iväg till götet. Som vanligt var jag sent ute och fick springa till bussen med en alldeles för nypackad väska. Skorna jag bar hade jag tvättat i maskin, någon dag innan, så i all hast hann jag inte stoppa i insulorna. Dem fick jag ta i ena näven medan lägenhetskortet, ryggsäcken och väskan hamnade i andra :)

Det var jättekul att se pappa och min farbror igen :) När de skulle hämta mig på Nils Ericson-Terminalen väntade de på mig i dryga 25 min och jag på dem lika länge. Så går det när man inte förstått varann rätt angående mötesplats. Efter att jag hade hälsat på hos min gammelfarbror (där min farbror övernattade) fick jag äran att ta bilen hem. Detta var uppskattat i och med att jag inte har kört nästan något sedan jag fick kortet i början av året.

I fredags tog bror min studenten och jag svettades som en gnu på en stekpanna i min svarta skjorta. Varför hade just jag valt att gå i jeans, denna skjorta och skor när de flesta andra gick i shorts, sommarskjortor/-linnen och vandringssandaler?

Det var sjukt svårt att få tagit några foton när alla andra trängdes för att göra detsamma. Ansiktsigenkännarfunktionen på kameran löpte dessutom amok bland alla nunor och studentplakat. När jag äntligen fick ett ordentligt kort på lillebrorsan (efter ett otal "actionkort") så stod det "någon av personerna kan ha blundat" på kameradisplayen. Tydligen så hade den trott att babyfotot, som prydde studentplakatet, var en person. Jag vet fortfaraden inte om det var plakatet eller min bror som blundade mest :)

Johanna kom hit i fredags kväll. Det har varit helt underbart att få visa henne mina hemtrakter, föräldrar och mitt rum. Vi hann med allt från familjemåltider, bad och bilturer till sällskapsspel, bastu och barfotafotboll! Hon åkte hem för några timmar sedan. Jag ska hemåt först imorgon eftermiddag. Innan dess blir det kanske lite gokartåkning, solning och allmänt umgånge med familjen.

Nu får ni ha det så gôtt!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback