Midsommarhelgen är nu över

I torsdags fick jag frågan om jag hade lust att komma på fest på midsommar. Eftersom jag inte hade några fastställda planer lät det som en bra idé. På fredagen fick jag en inbjudan av Jocke att komma och grilla på Nyhem. Det framgick lite senare att båda inbjudningarna jag hade fått var till samma sak :) Fest/grillning på Nyhem är en klassiker!

Som tur var hade jag köpt färdigmarinerade karrékotletter dagen innan. Eftersom jag inte hade ställt in köttet i frysen än, fick jag äta lite mycket kött under ett dygn. Jag blir lätt hungrig så jag åt färskpotatis och en köttbit ungefär 2h innan det var dags för grillningen. På Nyhem åt jag två kotletter till, sköljde ner med en halv 1,5-litersflaska Zingo och rundade av med massor av grillade marshmallows. När jag var inne i mitt sockerrus testade jag även att smälta en After Eight över de 5-6 marshmallowsen - som jag hade på min upphittade pinne :)

Efter detta skede började jag må lite illa. Martin insåg att hans flintastek var lite FÖR stor för att ätas ensam. Några grannar klagade och sa att vi borde sänka musiken som ljöd från en polares franska balkong. Hur skulle man annars höra den i vårt partytält? Sedan började det regna. Partytältet var inte vattentätt; det fungerade snarare som någon slags filter. Utanför tältet öste det ner stora droppar men innanför var det som att det kom ur en sprayflaska. Midsommar, ljuva midsommar :)

Efter att illamåendet, och även regnet, började dra sig tillbaka bestämde vi oss för att bege oss in mot centrum. Leo hade Guitar Hero hos sig och alla hade blivit sugna på det, efter alla spel-låtar som ljudit under grillningen. På Gamletulls studentboende åkte resten av Zingon ner i strupen och jag började inse att jag sög på Gutar Hero.

Guitar Hero långt in på natten :)

Förutom att spela hann vi med att hoppa hopprep, hämta en TV, ge min granne Leo en rundtur i källaren (som han tydligen inte hade sett än) och ta en sväng till McDonald's. Någon utgång blev inte av. Alla priser var ju skyhöga överallt i och med turistinvasionen. Av allt folk jag såg i korridorer och på innegården var, uppskattningsvis, 90% inte mina vanliga grannar. Om de hade hyrt av någon student, eller bara var vänner till vänner till en, det kan jag inte yttra mig om.

Helgen satte sina spår i mina energidepåer och det syntes när man lämande sin lägenhet att det har varit festare på besök. Burkar, vinfläckar och soppåsar i korridorerna; när jag hämtade posten imorse hade städerskorna satt ihop en stor hög av vad de hade hittat. Det var nästan så att jag ville be om ursäkt för vad andra hade skräpat ner.

NU ska jag steka lite karrékotletter igen :)

Ha det bäst :)


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Jocke

ALLA va inte sugna på Guitar Hero. Jag och sju andra tjejer satt t ex här uppe hos mig och förfestade på riktigt + att vi gick ut och dansade sen. Sitta och spela TV-spel på midsommarafton..bah.. ;D

2008-06-24 @ 00:13:38
Postat av: Tapio

Jocke: Haha. Jag undrade vart du tog vägen :) Trodde att du var hemma och surade ^^

Misstänkte dock att Lollo och gänget drog ut.

2008-06-24 @ 00:19:39
Postat av: Jocke

Du misstänkte rätt ;)

2008-06-24 @ 13:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback