Fotbollsturneringen!!

Redan sedan dag ett har tvåorna gjort det väldigt klart för oss vad som är viktigast att vinna under nollningen - fotbollsturneringen!


Men innan turneringen var det upprop. Kl 8 var hela min framtida klass samlad. En hel del nya ansikten, som inte alls varit med på nollningen. Redan i klassrummet kunde man märka vilken bra sammanhållning vi som varit med på nollningen har fått.


Efter några ord från MFP ansvarige, fick vi skriva på att vi varit där. Jag var en av de sista att skriva på och såg att det var en del som inte valt att komma på uppropet, och därigenom förlorat sin plats. Så nya ansikten kommer det nog finnas gott om de kommande veckorna.


Vi förflyttade oss senare till malucsalen där vi fick lyssna på olika "delar" av skolan. Sist av allt fick vi höra på en gästföreläsare som gav inspiration och hopp om framtiden. Kanske det mest intressanta denna dag.


Sedan var det Bolmns som gällde! Hela SET var på plats för att spela och heja(fjäsk är lika viktigt som själva spelet)! Det var många matcher och solen sken starkare än någonsin. Vi laddade med ständigt nytt fjäsk och nya sånger. Domarna fick både pizza, godis, glass och tårta!! Och som alla MFP: are före oss tog vi hem segern ännu en gång! Vilken succé!

Vi firade sedan med flintastek och potatissallad. Vilken dag!

fotboll!vinst!fjäsk
/emilie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback