Onsdag - showtime!

Onsdagen började med samling i malcussalen där hade en av forskarna på Högskolan hade en föreläsning om företagsekonomi och hur man skrev rapporter.


Sen fortsatte uppvisningarna av programmens lite större spex. Denna dag var det vår tur. Trots lynnigt väder begav vi oss till amfi och försökte så gott de gick att samla ihop hela klassen och gå igenom hur vi skulle göra, vi hade ju trots allt inte övat det en ända gång.


Själva storyn bakom vårt spex byggde mest på ta det mest spexiga du kommer på och försöka göra en historia av de. Jag tror att få såg den röda tråden, men vårt spex innehöll i alla fall en brunmålad Marcus som Borat i limegrön tanga baddräkt (bild finns i tidigare inlägg), killar utklädda till tjejer, rosa pantern och wonder woman. Det gick faktiskt rätt så bra, med tanke på vår lilla förberedelse, men tyvärr gick priset till sjuksyrrorna.


På kvällen var det sedan melodifestival på kåren. Vi hade gjort om Charlotte Perellis låt tusen och en natt till en nollesång. Vissa ord och namn skulle också vara med i sången vilket klurade till det något, men med hjälp av "dödssynthen" och en allmänt taggad klass var det riktigt kul att stå på sten och framföra vår lilla sång! Ingen vinst denna gång heller men kul var det!
på amfimelodifestival


/emilie


Kommentarer
Postat av: Caroline

heja sjuk! ;)

2008-08-30 @ 17:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback