Övergångsdag

Igår var årets sista nollningsdag. Jag hade vänt lite på dygnet och trots att jag intehade behövt vakta "fartyg" och laudbilar la jag mig runt tre kvällen innan. Språk åkte ut i första Laudbilsrallyt. Jag missade denna tävling men dök upp i tid till Regattan.

Nissan var ström i år och de flesta drev iväg. Vissa hade problem med att få tillbaka båten på land och U:s Säk-chefer, och jag, hjälpte till lite. Tyvärr tog sig inte Språk eller KK/TP över och tillbaka i år heller. Av programmets fyra levnadsår har vi endast lyckats 2007. Årets nollor gjorde ett tappert försök att paddla med serveringsbrickor från Kåren. De kom över...men inte tillbaka. Efter ett ha fastnat bakom
Najaden var det dags att släpa sig upp och ta sig över bron istället :)

Nollningsaktiviteterna avslutades med att språkprogrammets nollor döptes till ettor och shakade loss med staben. Några timmar seanre skulle de samlas vid Nyhems studentområde och förfesta - samt se staben civilklädd! Jag befann mig redan då, vid 17:00, på Kåren. Finsittningsgäster skulle börja släppas in vid 18 och jag skulle jobba som barvärd.

Över 600 personer kom som finsittningsgäster. Senare Kom äver 500 gäster till på eftersläppet. Det var sjukt tryck i garderober och barer under kvällen och i och med att så många var ute var det färre som ställde upp och ville jobba. Alla jobbade riktigt bra och detta var, enligt väktarna, en av de lugnare finsittningarna - ur incident-/ingripande-perspektiv.

Vi stängde 02:00, men det tog ett bra tag innan folk hade slussats ut. när vi i personalen hade vår "tack för en grym kväll"-samling dök två strögäster upp som hade irrat runt och letat efter en väska!

Jag och sexmästarna lämnade byggnaden först vid 04:50. Det fanns nämligen saker för oss att göra när övriga hade blivit släppta...

Imorgon kör skolan igång på riktigt. Jag har redan skaffat mig en pluggkamrat för att inte kunna slappa med studierna. Imorgon gäller det :)

god natt, gott folk!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback