Slutspurt...och skolstart!

Runt dessa tider är det stängningsdags på årets sista nollepub. Eftersom jag bara är x-stab och hara agerat fusknolla/övrig tvåa är kan jag inte ta del av festen. Jag har bara tagit itu med disken, och spenderat tid framför datorn, ikväll.

För ett par dagar sedan fick jag ha ett långt möte med programmansvarig för att göra om min studieplan. Poängen har, för min del, inte riktigt droppat in synkroniserat med när kurserna avslutats. Jag har helt enkelt inte jobbat i den takt jag skulle ha behövt. I höst går jag om engelska 31-60 och idag hade jag ett annat möte för att se hur man löser det i praktiken - rent byråkratiskt. På måndag gäller det att bli stundent, även på studieplanet.

Imorgon vankas M-slaget och både laudbilsbygge och bygge inför Regattan. Förhoppningsvis är vädrets makter lite blidare eftersom staber och övriga kommer att få vakta allta byggen, utomhus, under hela natten.

På lördag är det finsittningen. Det är Nollningens stora final. Staberna är avslöjade/avslöjas och alla festar tillsammans som ettor, tvåor och treor! På min nollning kom jag bara på eftersläppet, förra året var jag dock på middagen men i år blir det till att ställa upp som barvärd. Till alla er där ute som kan festa då: fira för mig med!


Med vänlig hälning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback