Lördag natt...

Nu är det natt och jag sitter lite halvfrusen framför datorn. En vän hade födelsedagsparty på Smålands Nation tidigare och jag blev ditbjuden av en vän - i tvättstugan.

Det var ett trevligt gäng på Smålands. Hälften av gästerna var nya ansikten och andra hälften var mer eller mindre bekanta. Det pratades högt och lågt till mer eller mindre mängder av olika drycker. Min sällskapsdryck blev Pepsi :)

Efter ett tag hade de flesta små grupperingarna avhandlat allt mellan himmel och jord. Jag själv hade pratat med en halvamerikan om allt från operativsystem för datorer, via USA:s politiska klimat, till sex; ett ämne som alltid kommer upp i festsammanhang. Kulturerna som fanns representerade var Finland, Tyskland, Island, Brasilien, USA, olika delar av Sverige och, förmodligen, många fler!

Det slutade med att jag drog hemmåt, med grannen som bjöd mig på fest från första början, runt tolvslaget för att äta, kissa och kolla MSN. Sedan bar det, för min del, av till Morfars. Att jag inte kom hem förrän kvart över tre, trots att det stänger 02, har sin förklaring i det velande som bara efterfestsugna och nattamatssuktande personer kan hålla på med :)

NU är jag sjukt sugen på pannkakor, men har varken mjöl eller ägg här. Min lördagspannkakstradition har därmed brutits. I nödfall funkar det att skjuta på den till söndag, eller i värsta fall en lill-lördag...

Onsdagens Kårklubb var ganska tom men de som var där var partysugna. Att uppslutningen blev så låg kan dock ha sin förklaring i den stora massa folk som kom under Klubb Koncept  veckan innan.

I fredags hanns det i princip bara med gym, mat, att vara sällskap medan en vän hämtade en cykel hon hade köpt och även medan hon köpte skor och till slut en film-/Idoltittarkväll med lite (alkoholfri) vinprovning i trevligt sällskap :)

Det har börjat snurra lite nu, så jag måste ta och äta innan jag blir så snurrig att jag inte kan kvällsträna...

Sov så gott!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback