Lördag = tv-sällskap -> Rock Band -> filmsällskap

Igår drog jag och Jocke till gymmet. Jag minns inte hur många månader sedan det var vi gymmade samtidigt - och bara vi två! Vi började på Kårgymmet hösten 2006. Gymmet och Högskolehallen var då helt nytt. Snart har man varit gymkund där under hela ens högskoletid. Hur många timmar som har spenderats där vågar jag inte ens räkna på!

Jag fick höra om eventuell fest och utång på kvällen. Besked skulle Jocke ge över msn. Innan kvällens eventuella festligheter skulle jag hitta på något hos mig i trevligt tjejsällskap. Plättar och allmänt kanal-zappande blev modellen för den sistnämnda sammankomsten :)

Senare, när sällskapet hade dragit för förfest hos sina väninnor inför utgång , fick jag höra att min ursprungliga fest inte skulle bli av. Vi killar samlades istället på Nyhem för att spela Rock Band hos en av oss språkkursare och sedan skulle vi eventuellt ut :) Det dröjde inte länge innan jag fick ett sms om att eftermiddagssällskapets utgång/förfest hade ställts in. Jag var inte sen med att bjuda över mig själv för filmkväll :) Jag suger i Rock Band och Guitar Hero, och utång var jag inte så sugen på...bland annat med tanke på min ekonomi!

Idag har jag varit riktigt trött så jag unnade mig lite siesta - enligt spansk tradition (som konstigt nog även mina finska släktingar passar på att unna sig, om schemat tillåter).

Trevlig eftermiddag!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback