Bolmensfest + efterfest

Från början hade jag tre stycken inbjudningar att ta hänsyn till. Den första festen var på Bolmens kl. 19, den andra var samma tid på Nyhem kl. 19 och den sista var tacokväll. Tacokvällen skulle ha blivit för tajt (tidsmässigt) och grundplanen blev då att besöka inflyttningsfesten på Nyhem snabbt och att sedan förflytta sig till Bolmens.

Jag var inte snabb igår så jag tog mig hemifrån först efter 21. Det fick bli Bolmens direkt. Kort efter att jag kom dit så blev festdeltagarsiffran så hög som 28...i en studenlägenhet på 28 m²! Eftersom toakvadraten inte brukades fullt ut var det alltså mer än en person per kvadratmeter!

Stämingen var god och jag träffade allt möjlig gammalt, halvnytt och nytt folk! Förutom de jag kände här i stan fanns även en tjej från min mataffär (en tjej som jag har diskuterat juice med) och en gammal klasskamrats lillasyster (som hade ploppat upp, 18 mil från vår hemort).

Trots den goda stämningen var jag sugen på att dra vidare. På väg hem blev det lite sms:ande och det slutade med att jag diskade upp innan en tidig efterfest hos mig. En polare drog med sig sina tjejkompisar och vi lyssnade på musik och stekte plättar! Dock sov 2 av 6 medan majoriteten åt plättar. I slutfasen kollade vi på Mamma Mia och sjöng med, så gott vi kunde (och inte vackert!).
 


Nu måsta jag fixa mina (livsfarliga) cykelbromsar :) Sedan skall det gymmas, pluggas och kanske handlas.

Trevlig dag!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Jocke

Vi va över 30 pers...och vi hade två lägenheter + korridoren ;)

2009-03-15 @ 19:35:19
Postat av: Tapio

Jocke:

Bra där :) Var ju dock bjuden till Bolmens för två veckor sedan. Er ser jag la på onsdag som vanligt^^

2009-03-15 @ 20:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback