Kåren och öppet hus

Igår fick jag se en programkompis "nya" lägenhet. Hon har förmodligen bott där ett tag men det var länge sedan jag var på besök. Ölspelet (kortleksversionen), en polares påhittade kortspel och allmänt prat genomsyrade gängets förfest. Jag testade alkoholfritt, mousserande jordgubbsvin (vilket jag drack ur mugg) och insåg att det var lite tungt, men gott, i dryckeslekar.

På kåren var det inte många, men jag tror att de som var där tyckte att det var lyckat. Även om jag hade kul (och kanske var lite hyperaktiv emellanåt) var jag ganska trött och hungrig framåt slutet. Jag suktade efter en köttbit jag hade hemma och kokade faktiskt potatis till runt tre på natten!

Idag sade jag upp mitt gymmedlemskap. Igår gjorde jag detsamma med både bostad och mitt telefon-/bredbands-/kabelabonnemang. Alla upphör att gälla runt juni och det känns bra att ha det ordnat - men jag måste ändå erkänna att det är lite sorgligt!

Imorgon står jag mellan 10:30 och 14:30, i en monter på högskolans öppet hus, och är studentrepresentant för frikurser i språk. Vem som står med/innan mig vet jag ej, men det ska bli kul att se :) Det kommer att finnas representanter för alla program i I-huset (idrottshallen), mellan 8:30 och 14:30, och vi finns där för att svara på alla de frågor som varken polare, lärare eller utbildningskataloger har gett er klarhet i :) Kan vi inte svara vet vi säkert vem ni bättre kan fråga!

Nu ska det strax sovas...

Sov gott!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback