McKinley Mile Bike Race

Hej hej,

jag kan med glädje meddela att i helgen kom våren till Muncie :) Tror det hela började i lördags, lagom till McKinley Mile Bike Race och roliga aktiviteter på LaFollette field, fältet utanför LaFollette där jag bor.

Så, våren kom med pompa och ståt, solen sken från en blå himmel och blommorna började slå ut, som på beställning.

McKinley Mile BR är ett cykelrace som går runt campus, en mile (ca 1,6 km). Jag deltog inte i själva racet utan höll till på LaFollette Field där det fanns BungyRun, Inflatable Obstacle course (uppblåsbar hinderbana), boxning med megastora boxningshandskar, klättervägg uppför nått som såg ut som kebabköttstycket som de har på kebabställen, sånt som snúrrar ni vet där de liksom skär av köttet... iallafall så såg grejen ut som man klättrade på. Det fanns även gratis mat och dryck samt chansen att delta i en hot dog eating contest. Jag och Elisabett avböjde vänligen men bestämt när de frågade om vi ville vara med. Kille som vann tryckte i sig 10 korv med bröd på 5 minuter. USCH!

De packade ihop på LaFollette Field runt 15-tiden så då gick vi in, men så kände vi att vädret var för fint för att slösas bort så vi tog med oss plugg sakerna ut i solen och satt ute fram till närmare 20:00. Gott att våren äntligen har kommit till Muncie!

Igår har jag haft lektion, Comm 290, med Mr. Seitz. Han är en rolig prick han. Igår, eftersom mer än halva klassen inte dök upp på lektion, så gav han oss ett extra credit quiz på saker som är helt orelaterade till ämnet interkulturell kommunikation. Vi blev testade på amerikansk politik. Jag fick lov och räcka upp handen och påpeka att jag faktiskt inte är från amerika så hur skall jag kunna veta ... han såg tydligen inte riktigt problemet med detta men Nikki, min kompis som sitter bredvid mig, sa att jag kunde titta på hennes papper. Iallafall, första frågan var lätt; man skulle namnge en av antingen demokraternas eller republikaners kandidater, hela namnet. Jag valder Hillary Rodham Clinton, det kunde jag. Sedan blev det mer knivigt. Fråga två var nått om någon f.d kandidat om vart med i nån slags kriminal serie på NBC, fråga 3 kommer jag inte ihåg, fråga fyra var att man skulle nämna den symbol som respektive parti har (elefant och åsna) och fråga 5 var nått om nån gubbe i Texas som gjort nått under valet 1996. Då sträckte Nikki upp handen och sa "ursäkta mig, men 1996 var jag 7 år, jag kommer inte ihåg nått från då". Ha ha ha! Jag tror jag skrapade ihop kanske 2 poäng. Sedan fick vi gå hem.

Idag är vädret inte så himla fint och det verkar inte så kallt men det får gå! Man kan ju inte ha fint väder hela tiden, eller?

Ha det gott!

Hälsningar Angelica

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0