Obama kommer till BSU imorgon

Hejsan!

här går jag och tror att jag skall få se Obama, men icke. Grabben kommer visserligen till Muncie men efter att ha stått i kö i 45 minuter och kommit ett halvt "block" närmare där biljetterna gavs ut så gav jag och Elisabeth upp... kön gick nämligen around the block twice... och vi var inte ens inne på andra varvet. Så det blir ingen Obama för mig, får nöja mig med Hillary och Chelsea. Inte illa det heller!

Inför avresan från Muncie:
Jag och Elisabeth har fixat sjuss med Linda till Indianapolis den 3/5. Och nej det var inte bara så att vi ringde upp och frågade om hon kunde köra oss- det är the American style. Vi hade nämligen på väg tillbaka från IWU, hon körde oss dit och hem, bestämt att vi skulle ses en lördag och utforska Indianapolis tillsammans och eftersom den helg som faktiskt helt ärligt passade oss bäst var den helgen som vi lämnar Muncie, så det blir liksom två flugor i en smäll. Iallafall så skall hon köra oss till Indy, vi har en heldag i Indy och sedan några minuter innan midnatt stiger jag och Elisabeth på Amtrak tåget mot Charlottesville, VA där Nicki och Josh kommer och hämtar oss för att köra oss hem till Raleigh :) Det skall bli skoj skoj skoooooj!!

Har vart runt lite på campus och tagit lite bilder idag... eller ja, jag va väl inte så mycket runt än att jag tog kort på väg hem från Woody (Woodworth) där jag åt lunch med Nicki (nej inte samma Nicki som bor i Raleigh).

Nu skall jag stormsäkra rummet- för det varnas om starka vindar och regn och åska. Eller ja, stormsäkra och stormsäkra, jag skall stänga fönstret.

Ha det gott alla.

Hälsningar Angelica

                         


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Är det en bra skola Ball state university? Jag själv funderar på att börja där till hösten :) Är det något att rekommendera?

2008-04-14 @ 20:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0