Obama

Hejsan,

Vet jag sa i mitt förra inlägg att jag inte hade fått tag på nån biljett, och det var fortfarande sant fram till 00:50 natten till lördag. Så vad hände kl 00:50? Jo det knackade väldigt försiktigt på vår dörr.  Efter nån minut gick jag upp och kollade genom kikhålet och där ute stod Kimbra. Hon fick lov att komma in och hon berättade att hon hade en biljett över till Obama. jag tackade ja, och vi bestämde oss för att mötas hos Kimbra kl 6:30 för att få bra platser. Med tanke på kön till att få biljetter så ville vi inte hamna för långt bak i kön. Så vi ställde oss i den redan långa kön. Och OJ va vi frös!!! Vi huttrade för kung och fosterland. De öppnade dörrarna kl 7:45 och vi var inte inne förrän 8:15... sedan följde en lång väntan tills klockan blev 9:45 då Obama steg upp på scen. Har faktiskt inte så mycket att säga om honom, han var liksom en vanlig gubbe. Lite mer "down to earth" än Hillary... men jag tyckte då inte att han var någon bra talare. Lite åt Bush hållet, för han stammare och ääääh:ade sig som Bush gör.... Men vad som kom ur hans mun var annat är Bush-tokerier, det vill ja lova.
Så det blev Obama för mig iallafall!

Annars händer inte så mycket här på Ball State... våren tittar fram då och då och imorses när jag var påväg till skolan så såg jag små gröna blad titta fram på ett träd utanför LaFollette, det gjorde mig lycklig. I veckan händer inte så mycket, skall skriva en uppsats i interkulturell kommunikation, det är en gruppuppsats och jag är ansvarig för sammanfattningen. Dock har jag bara fått in en del av uppsatsen ännu, men de har tills på onsdag på sig, sedan skriver jag på det jag kan och så får det gå som det går.

Till helgen kommer Rebecca hit :) Ni vet, hon på Internationella kontoret på HH. Hon kommer hit för att besöka campuset och se sig om i Muncie. Det ser vi fram emot! Du är så välkommen Rebecca!

Ha det nu gott alla. Det lovas 20 grader och strålande sol i veckan- avis?

Hälsningar Angelica

       
   

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ja, jag ser verkligen fram emot att besöka Ball State University och bli visad runt. Ses snart!

2008-04-15 @ 16:51:40
Postat av: Tapio

I norrland är det per definition fortfarnde vinter. Här, i Halmstad, är det redan sommar :P över tjugo grader flera dagar i rad :D

2008-04-29 @ 22:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0