Första skoldagen

Hejsan,

jag vet då inte vad som har tagit åt "arg student" men det var då ett onödigt inlägg.

Och jag håller med Jennifer, detta är inte en akademisk avhandling utan en blogg- där får man vara inofficiell och inte använda helt korrekt språk hela tiden.

Så, snälla "arg student" hitta nått annat att ta ut din ilska på, eller gör det i tystnad åtminstone.

Nu till min blogg och nästa inlägg!

Hade första skoldagen igår. Det var mycket spännande men ack så nervöst! Fösta lektionen var Intercultural communication och den började kl 12:00. Vi var ca 80 pers i klassen vilket gjorde att man snabbt sjönk in i en i mängden och inte kände sig så utpekad som "the foreign student". Läraren var helskön och brydde sig inte  om vad vi kallade han. Man har ju annars hört att i USA skall man kalla sina lärare för Professor eller Mr eller Sir. Men nej, inte han inte, han sa "you can call me "the man at the front of the classroom" for all I care". Skön snubbe.

Klockan 18:30 hade jag sedan nästa lektion som var "Young Adult Litterature". Det verkar också vara en mkt intressant kurs, dock är den riktad mot lärar studenter och den kategorin faller jag inte i längre. Även här var läraren en man som inte var så korrekt och tyckte vi kunde kalla han lite vad som.

Jo, en sak innan jag kilar, jag har sett massa amerikaner på campus som far runt i sin pyjamas. Kanske nått man kan annama på HH när man egentligen inte orkar gå ur sängen men har lektioner hela dagen?

Ha det gott!!

Hälsningar Angelica


Kommentarer
Postat av: Illern

Pyjamas? Vad är det??

2008-01-10 @ 09:38:49
Postat av: Lärare

Angelica!
Bry dig inte om avundsjuka människör... fortsätt som du gör och berätta mer om " pyjamans grej" ( fast jag är nästan säkert att många av mina kollegor redan anammat det modet utan att vara medvetna om det.... Elak!!!
Kramar och lycka till!

2008-01-10 @ 11:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0