Dag 2 - Invigningsdagen

Mobilalarmet ringde runt kl 9. Första synen är min garderob som står mitt i rummet, runtomkring garderoben står bananlådorna på travar. Lite kläder här och där, matbordet är belamrat med mat, papper och datorn (som jag ännu inte än har fixat internet till). Många saker att styra upp. Rösten är hes, vi sjöng igår, väldigt mycket. MFP är ju störst bäst och vackrast har vi fått lära oss, så vi har ju inget annat val än att sjunga högst , bäst och vackrast.

En kvart innan vi skulle mötas på botplatsen träffar jag upp Rutan på vår gård. Hon är också hes. Vi skyndar oss, vi vill ju inte vara sena. Då blir man straffad och får dansa och sjunga för hela klassen eller svepa något okänt. Nej tack.

På botplatsen värmer vi upp med diverse lekar och vi får både goda och dåliga nyheter från gårdagen. Tvåorna ser allt. En regel, den första och den tionde är om nollans sexualdrift - som inte finns. Pojke pojke, flicka flicka.

Idag är det en officiella nolleinvigningen. Den brukar hållas på amfi, en stor utomhusteater, men eftersom vädret inte var det bästa på morgonen så har den blivit flyttad till gympasalen. Självklart sång påvägen dit, speciellt när vi passerar andra nollor, då blir det battle. Vi vinner alltid såklart.

Inne i gympasalen får man för första gången se alla andra nollor, vi är 807 stycken. Några har bandybollar på huvudet, andra har hammare runt halsen, vi har systemetpåsegröna band med våra namn på. MFP tvåorna har vart snälla på den fronten. Vissa nollor har t-shirts som de måste gå omkring i under alla 10 nollningsdagar.

På invigningen får vi träffa kulturkungen igen, överstaben, kårordförande och celibatets väktare - som förklarar mer om den första och tionde regeln, och då faller bitarna på plats. Det är ju sant som han säger, köttets lustar kan ju ställa till med en hel del, speciellt om man är lammkött.

Nästa punkt på dagordningen är burningballs (brännboll). Nu är det soligt och fint. MFP går till final, men förlorar mot IVP (IdrottsvetenskapligaProgrammet). Domarskandal. Under turneringen försöker alla nollor sno de andra programmens flaggor eller maskotar. För att få tillbaka sin flagga /maskot måste man spexa. Pyramiden är populär, MFPs nya favorit är sången "MFP super" med tillhörande rörelser (pumpen och veven).

Senare på kvällen möts vi vid Bolmens (ett annat studentområde) och grillar korv, dricker ninja bot och leker lekar med EUE (EuropaEkonomProgrammet). Kul att få prata med lite andra nollor också.

Kvällen fortsätter såklart med en runda på stan. Det är ju fredag!

överstabenburningball

Kommentarer
Postat av: Tapio

"Amalfi" ska vara amfi (förkortning för amfiteater) och den får du se på tisdag :)



Det var ett tappert försök att gyckla tillbaka er flagga på Beachdagen när Språkprogrammet hade snott er flagga ^^

2008-08-23 @ 15:01:21
Postat av: Sara

Du glömmer väl inte att lyssna på Kårradions "Nollningsdax - inför nollepuben" 19-20 ikväll? En massa trevliga partylåtar som passar en nolleförfest, intervjuer med nollor och staber och en massa annat.

Postat av: Tompa

Hörde att Tapio snodde någon flagga när han var fusknolla, har du inte läst reglerna. Du får inte göra det.



Och sen får jag hålla med Tapio om "Amalfi" det heter Amfi

2008-08-24 @ 00:44:18
Postat av: Bolmns

Bolmens heter området, inte Bolmen. Idrottsvetenskapligt Program heter programmet, inte IdrottsVetenskapligtProgram. Förkortningen lyckades du få rätt i alla fall

2008-08-24 @ 21:41:38
Postat av: Tapio

Tompa:

Nej, någon flagga snodde jag aldrig. Det gjorde nollorna dagen efter mitt avslöjande. Däremot snodde jag en vandringspokal/maskot. Var inte medveten om att det var utom fusknollornas befogenheter eftersom vi skulle smälta in bland de andra och alla språknollor var på jakt efter att bli gycklade för. Jag blev ju själv bestulen på vår maskot i ett väldigt tidigt skede så kände att det var bara universums sätt att balansera saker :)

2008-08-25 @ 13:04:37
Postat av: Bolmns

Det står fortfarande fel!

2008-08-25 @ 23:50:43
Postat av: Martin från IVP

IVP vinner alltid och vi spexar aldrig :)

2008-08-26 @ 10:10:18
Postat av: Herrgud!

De va ingen domar skandal där inte, ni vet helt enkelt inte hur man spelar burningballs, IVP vinner alltid!

2008-08-28 @ 19:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback