Spexiga söndagen

Fjärde dagen var i lekandets tecken. I högskolehallen fick vi lyssna på ordförande i idrottsföreningen och höra om vad de sysslar med. Därefter var det dags för oss att leka! Det var olika stafetter, bl.a. irländsk fylla och hoppa med basketboll mellan benen och tennisboll under hakan. Med tanke på gårdagens kvällsäventyr var irländsk fylla den gren som de flesta bävade inför. Men samtidigt den roligaste att se.


Under våra nollningsdagar har vi knappt haft någon tid att utforska Halmstad "city" (förutom under stadsvandringen, men då var det så mycket annat att fokusera på). Därför hade tvåorna arrangerat ett busstur runt i stan och visa oss det viktigaste ställen (typ, bästa pizzerian, bästa trädet, bästa klubben etc.) Våra eminenta guider var våra lekledare Hubba och Bubba, som verkligen förgyllde bussturen med personliga anekdoter! Det finns riktiga människor bakom solglasögonen trots allt. Skönt att få sitta i lite mjuka säten också.


Sedan var det dags för rättegången, en mångårig MFP tradition. Nollor som brutit mot nollereglerna fick stå till försvars inför juryn, och efter de förklarats skyldiga(det var hopplöst att överklaga, tvåorna ser ju som sagt allt!) få ett passande straff.


På kvällen blev vi omhändertagna av treorna och hade mingel på Gamletull. Väldigt kul att få prata med de äldre om diverse föreningar och deras stundande utlandspraktik (det som alla MFP:are går och väntar på). Vi fick även reda på de bästa fjäsksångerna och andra lärorika tricks.


Kvällen avslutades som vanligt med en sväng på stan.

bussturstraff!
mingel med treorna

/emilie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback