Första inlämningen klar!

I torsdags var vi först på handledning med Ylva kl 9.00. Det var fyra trötta tjejer som stod på E4:an den morgonen. Handledningen var dock givande trots att vi inte skrivit så mycket. Vi fick både ris och ros. Nästa handledning är på tisdag, så det gäller att vi får i alla fall några sidor till.


Kl 13 hade vi vår redovisning i konsumentbeteende. Vi bestämde oss för att bli av med de och var den tredje gruppen som redovisade. Det gick jättebra! Innan hade vi övat på vad vi skulle säga och hur lång tid det tog. Då hade jag stakat mig lite för att min text inte riktigt stämt överens med power pointen, men när det var show time så kom det naturligt. Puh.


Lektionen var kanske inte planerat efter effektivitet eftersom vi fick feedback efter presentationen (vi var 14 grupper á 10 minuter) så det blev att vi fick dra över med två grupper.


Efteråt var det dags att fira! Vi var 8 tjejer som klämde in oss i Emmas kombi och styrde kosan mot Max på Eurostop! Som vi längtat, trots att vi tagit de lugnt kvällen innan så hade vi taggat till varandra på hur fantastiskt gott det är med hamburgare, pommes och läsk. Och riktigt gott var det! Vi hittade också en permanent marknadsundersökningsmaskin, där gästerna fick fylla i (på en skala 1-5) vad de tyckte om olika områden i restaurangen. Lite lustigt eftersom en av grupperna redovisat en marknadsundersökning om just Max.


Tyvärr missade jag Body Combaten, men det var det nästan värt. Senare på kvällen var vi ett gäng tjejer från klassen som hängde på bolmens och kolla på TV. Vi kom fram till att Bolmens är det mest Mfp-täta studentområdet i Halmstad. Inte färre än fyra klasskamrater som flyttar dit i början av nästa år. Stor potential på grymma förfester kanske?
i väntanitalian trio - garlic är riktigt nice!tjejer!en permanent marknadsundersökning

peace!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Första gången nån kallar min 3-dörrars bil för kombi, haha:) tänkte bara va lika jobbig som alla andra som kommentera och säga att det är 5 tjejer som ska flytta dit!

2008-12-08 @ 20:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback