Dags att investera!

Just mitt i den största finanskrisen på länge har jag fått lite oväntat, men välkommet kapital. Dags att investera! Först så köpte jag en mobil. Min gamla SonyEricsson K550i (old style), har sett sina glansdagar, och den lilla "joysticken" i mitten har löpt amok, överhuvudtaget så rekommenderar jag verkligen inte att köpa mobil med en spak i mitten! Har numera en sprillans ny SonyEricsson G502, och den är "the apple of my eye" för tillfället! Ingen superny mobil, men det är en rejäl uppgradering från min gamla. Satt hela kvällen igår och laddade över massa musik, bilder och la in över 60 nya kontakter (roligare än att plugga ju!).


Min cykel blev ju stulen under min vistelse i Amsterdam tyvärr, såg ut som en mindre räd hade ägt rum i mitt cykelställ, så det är bara att dementera att cyklarna står säkrare i Nyhem och Bolmens. Skaffa ett hårt lås, och lås in cykeln i ett förråd när du är borta en längre tid!

Gick till Rimas cyklar här i närheten och prutade till mig en ny cykel. Den är inte riktigt lika skön som min förra. Denna är röd, har pakethållare, korg och ljus fram och bak (här i halmstad kan man nämligen få böter om man kör utan lyse!), tror att det är en sådan cykel som växer på en mer än kärlek vid första ögonkastet.


Hade min första riktiga redovisning idag också. Från kl 8.00 på morgonen till kl 13.30 satt vi som fastklistrade i O- huset och lyssnade på redovisningar i e-handel och internetmarknadsföring. Vi hade jämfört tre olika hemsidor inom samma område och analyserade design, användarvänlighet och andra funktioner. Vi hade commuitys och var sist. Alltid lite nervöst att prata för sin nya klass för första gången (även om vi har gått tillsammans ett bra tag nu). Resultatet blev ändå helt okej. Vi hade bara 12 minuter på oss, och det gjorde att kanske inte allt man ville säga kom fram. Nu är det bara att fortsätta plugga!
 min nya kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback