Den stora finalen!

Dagen vi alla väntat på började med champagnefrukost på Gamletull kl 8, alla var något mosiga, men samtidigt väldigt uppspelta inför den sista dagen på nollningen. På frukosten var det avtackningen av tvåorna - äntligen skulle vi få se hur de såg ut bakom solglasögonen och under perukerna! Dagen innan hade vi fått fylla i ett papper där vi gissade på alla tvåors riktiga namn, ålder, hemort, personlighet och stil. Så medans läsnollan läste upp vad vi skrivit gick respektive tvåa bakom ett skynke och efter någon minut fick vi se sanningen! Många överraskningar kom som smärre chocker, medans andra var mer väntade.


Under dagen med stort D, var det lådbilsrace och flottregatta. Tyvärr blev vår fina lilla lådbil diskvalificerad så vi fick nöja oss med att spana in de andra racen. Mycket roliga bilar de olika programmen hade snickrat ihop. Favoriten var nog ändå EKPs rosa lyxbil med gps! Bilen som var byggd av ett badkar med registreringsskylten bad car var också klockren.


Vår flotte godkändes i alla fall och fyra spexiga MFPpojkar tog sig an utmaningen att korsa nissan, hämta flaggan - med tillhörande flaggnolla, och sedan ta sig tillbaka. Allt gick inte enligt planerna och tillslut drev vår flotte iväg under bron, men det gjorde inte det hela mindre komiskt utan snarare tvärtom. Sedan hade vi en kort samling då vi alla gick ned på knä, höll fram våra nolleband och blev krönta/dubbade till ettor!!! Äntligen hade vi visat oss värdiga.


Efter en runda på stan cyklade jag och Rutan hem till Nyhem för att börja förbereda oss inför finsittningen. Någon timme innan klassen skulle träffas träffade vi upp en stor del av tjejerna i klassen hemma hos en av dem. Alla var verkligen jättefina och taggade! Ni kan ju bara gissa på hur taggad stämning det var när alla var samlade....


Hela klassen samlades runt halv 7 vid botplatsen, och efter ett tag såg vi en uppklädd tjej och två killar i kostym, med påsar på huvudet! Det var staben, som faktiskt inte avslöjat sig vid champagnefrukosten. Vi hälsade och de tog av sig påsen och chocken var total! Riktigt kul var det!


På själva finsittningen på kåren åt vi förrätt, huvudrätt och efterrätt, fick se kulturkungen utan sina solglasögon, hjälm och cape. Festen fortsatte hela natten lång. Kunde de blivit ett bättre slut på nollningen ? - Absolut inte!


Ses på skolan!

champagnefrukostlådbilsracespexiga mfpareoch racet var igång!finsittning /emilie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback