traffic light

Om ni läste Tapios blogg häromdagen så kanske ni visste att det var traffic light tema på kåren i onsdags. Jag hade aldrig hört talas om detta tema förut, men för er som inte vet så går det till så att alla som kommer får ett armband (eller klisterlapp eller liknande) i antingen rött, gult eller grönt. Vilken färg man får är beroende på ens civilstatus. Så rött för upptagen, gult för "it's complicated" och grönt för singel.


Jag och Rutan hade kvällen till ära klätt oss i grönt, ingen tvekan om vår civilstatus helt enkelt! Med en mysig liten för-förfest på nyhem fortsatte vi med födelsedags/för -fest på bolmens för att sedan bege oss till kåren. Bra med folk, även om den stora lokalen var stängd.


Kl 12 var det dags för speed-dating. Som vi supersinglar självklart var med på! Den var i den stora lokalen där det fanns några långbord utplacerade med levande ljus och vita dukar. Vi fick papper och penna med nummer så vi kunde göra noteringar om våra dejter. Alla dejter var på 2 minuter, vilket var lite väl kort. Hann i princip bara presentera sig med namn, ålder, program, härkomst och vart man bodde här i Halmstad. Hittade väl ingen oslipad diamant direkt, men pratade med en kille från Lidingö som jag hade en gemensam kompis med. Alltid kul att träffa folk från hemma, alla har ju sina olika anledningar varför de hamnade just i Halmstad av alla ställen.


Kvällen gick i alla fall ovanligt fort och helt plötsligt var klockan 2. Vi har faktiskt bara haft en ända föreläsning denna vecka (dock har vi haft en inlämning), detta är ju väldigt bra när man är ute på galej! Torsdagen spenderades på claes ohlson (min nya favoritaffär) och espresso house (med brownies och chailatte), en perfekt dagen efter dag!


peace and love /emilie

Kommentarer
Postat av: carro

Ha en trevlig helg!



Hälsningar

Caroline

Postat av: Lillasyrran

Ah, äntligen uppskattar du Clas Ohlsons pure awesomeness!

2008-09-27 @ 17:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback