En varm tisdag

Hallihallå!


Idag har det säkert varit över 20 grader i Halmstad. Det känns så konstigt att det är rena rama sommarvädret redan i april. Fast nu på kvällen har det regnat lite, kanske tur de, tror jag hörde något om att de har varnat för gräsbränder i södra Sverige - the worrying is over...


Idag hade vi en lång dag med marknadskommunikation och Judith. Judith är nog den lustigaste läraren jag har haft hittills. Trots att hon är en kvinna i sina gyllene år, känns hon väldigt ungdomlig och drar ständigt lite flummiga anekdoter om sitt liv. Det gör verkligen att man känner sig avslappnad, och det känns ibland mer som om att man lyssnar på en kompis än en lärare - på gott och ont. Vi fick göra lite olika slags test idag, bland annat om hur man hanterar konflikten. Jag gick mest poäng i kompromiss-kategorin - den som ger sig lättast enligt Judith. Kan nog passa in på mig, jag väljer verkligen mina fighter, jag vill att alla ska känna sig delaktiga, och om någon brinner extra mycket för just sin idé så kan väl hon/han få igenom sin idé. Inga konflikter, lugnt och harmoniskt.


Efter föreläsningarna hade vi ett möte om nollningen. Vår stab hade minst sagt många saker att gå igenom och vi fick mycket information om vad vi ska göra med våra nollor och vilka regler som gäller. Vi bestämde även vilka som ville ta ansvar för olika områden. Jag och Rutan ska vara lekledare, precis som vi planerat sedan vi blev nollade. Så nu gäller det att gnugga de små grå och komma på alla lekar man någonsin lekt sedan dagis!


Hoppas ni har haft en trevlig dag!
en lite kul bild från helgen -jag -marley- filly- rutan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback