Drama på Nyhem!

Yes! Nu är jag äntligen klar med rapporter (vi satt uppe till kl 11 kvällen innan redovisningen) och redovisningar och allt vad det heter! Känns helt otroligt bra! Nu vill jag bara åka hem....fast detta kommer inte inträffa förens på måndag. De flesta i klassen åker hem idag eller imorgon. Men jag, Rutan och Pernilla är kvar i alla fall. Tänkte nog våga på oss en sista utgång på lördagen.


Halmstad må vara litet och vara i julefrid, men på Nyhem tidigare i veckan hade vi inbrott i mitt hus! This is the story;

Jag och Rutan var på väg hem från Emma på andra sidan gatan efter en relativt ineffektiv plugg dag. Vi möts av en polisbil som står utanför min port, två poliser och två av mina grannar. Vi stannar till och försöker ta reda på vad som har hänt. Polisen har precis kommit och en av mina grannar leder dem till en lägenhet....som visar sig vara en tjej i min klass. Min granne berättar att han hört en smäll nere från lägenheten och gått och kollat efter och då skrämt iväg två män på cykel.


Tjuvarna hade brutit in sig genom fönstret och tagit ner Tv:n och tagit allt som de fick tag på. Som tur var fick de bara med sig några smycken eftersom de blev bortskrämda. Jag ringde i alla fall tjejen i min klass och berättade vad som hade hänt. Hon var i närheten och kom efter fem minuter. Självklart blev hon helt förkrossad! Det är ju riktigt skrämmande att någon brutit in sig i ens hem och rotat bland ens grejer. Polisen förhörde min granne och tjejen i min klass. Nu i efterhand har jag fått höra att det har varit en våg av inbrott på markvåningarna i Nyhem och på Bolmens, tydligen är det ute efter platt-tvar. Så håll er på alerten Nyhem och Bolmensbor!

God helg!


Kommentarer
Postat av: Tapio

Ett tips är ju att man vid utgång ser till att ha fönster låsta/stängda om man bor på bottenvåningar och att man inte skyltar med dyra tillhörigheter...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback