Juldagen

Vad gör alla på juldagen?


•-         Först degar man och leker med sina nya klappar och äter sig ännu större på resterna av julbordet. Men sen, då är det fest!


Stockholm erbjuder många roliga juldagsfester. Dock är det precis som för alla som bor i mindre städer ; det bara är ett ställe som gäller på juldagen. Stället där jag träffar på gamla klasskompisar, arbetskamrater och andra bekanta är Tegelbruket i Täby centrum. För att vara en bar/klubb i förorten så är det faktiskt ett väldigt bra ställe, och är välbesökt utvalda dagar i veckan. Förra året stod vi i kö i minst en halvtimme för att komma in (trots förköpta biljetter), för att sedan klämmas och kramas med svettiga, men partysugna täbybor. Detta år var det mindre människor, men fortfarande många! Förmodligen var det färre på grund utav att det var så många förra gången, och den höjda åldersgränsen, 20 bast (men, i Stockholm är i alla fall åldersgränserna mer flexibla och logiska än i Halmstad!).


Kvällen började med lite förfest hemma hos mig. Det var verkligen kul att vara med gänget igen! Många av mina vänner pluggar som sagt i Linköping, men de flesta är hemma nu och var hemma hos mig. Väl på tegelbruket var det verkligen hur kul som helst och jag träffade på massa gamla kompisar, men även en ny kompis från Halmstad! (världen är ack så liten!). Det var också skönt att jag faktiskt inte fick så många frågor om vad jag gör nuförtiden - vilket jag var lite rädd för att det skulle bli mycket av. Även om det är intressant att hålla reda på sina gamla kompisar så är man inte i rätt tillstånd eller miljö för att komma ihåg vad denne sagt och det är jobbigt att rabbla samma sak om och om igen. Så kvällen blev väldigt lyckad!

fest på tegeldet svängde rejält!

Hoppas ni hade en trevlig juldag på det lokala haket ni med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback