Vad är väl en onsdag på kåren....?

Nu sitter jag och Rutan hemma hos Rutan medans Infinity (den mest taggande låten någonsin och mfp1 inofficiella partylåt) spelas på högsta volym i källarlokalen under oss. Gah. Varför måste det vara så taggad stämning just den onsdagen vi bestämt oss för att inte gå ut?


Undrar du varför, I'll tell you why....imorgon har vi handledning med Ylva (som assisterar Christer i  E- handel och Internetmarknadsförings) angående vår rapport (där 2 av 15 sidor är avklarade). Dumt nog tog vi den tidigaste tiden, kl 9.00. Därefter har vi ett långt brejk till vi ska redovisa vår marknadsundersökning i konsumentbeteende med vår brasilianske lärare, på engelska kl 13. Hjälp.


Idag har vi suttit hela dagen i skolbibliotekets grupprum på högsta våningen. Denna dag har vi faktiskt fått en hel del gjort - kanske mest för att det är redovisning imorgon. Det sägs ju att man jobbar lite bättre under stress och det stämmer verkligen in på mig och mina gruppkamrater.

Innan vår sista kraftansträngning hade vi E- handel och Internetmarknadsförings föreläsning med Christer för sista gången! Lite svårt att tänka sig det eftersom kursen egentligen slutar i januari. Nu har vi bara en riktigt tung rapport kvar innan jul, och i januari två stycken tentor. Vi var riktigt duktiga idag och gick till Euhrekas kontor (som är öppet en timme i veckan) för att hämta ut några vg-tentor från tidigare omgångar av Konsumentbeteende och E-handel kurser. Jag har även fått "The Holy Fucking Bibel" för Marknadsförare i kursen E-handel och Internetmarknadsföring del 2 av en överkursare. Det gäller ju att bunkra upp med studiematerial då man ska studera ensam på flickrummet innan nästa omgång tentor.

Vad är väl en onsdag på kåren, säkert långtråkig,  säkert folktom...eller, helt , helt underbar!


gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback