Jag gör en blondinbella.

Jag är verkligen en lat person. Som gör allt i sista minuten. En typisk människa alltså. För människan är ju lat, trög och seg. De har vi fått lära oss på Konsumentbeteendekursen, som numera ersätter Marknadsföringskursen. Justja, fick mig ett Vg på marknadsföringstentan också! Jag kan minsann! Det roligaste med den tentan var att jag fick beskedet genom sms på väg hem från Stockholm. Sedan när jag fick tentan i handen hade jag fått en personlig hälsning från Navid som gjort och rättat tentan. Tydligen en trogen studentblogg -läsare. Det gillar vi!


Men tillbaka till rubriken, en av andledningarna till att jag ens funderade på att börja blogga här på högskolan var att jag under sommarmånaderna hade ett sommarjobb där det fanns mycket tid att hänga på Internet (när jag inte spelade Nintendo Wii såklart). Det gjorde att jag började läsa otroligt många bloggar. Bland annat Blondinbella, hennes pojkväns (Storstadspojken), en hel drös bloggar på stureplan.se, Alex och Calle Schulmans (Älskar sättet Alex skriver på) samt några egna vänners bloggar. En önskan växte långsamt fram. Grupptryck kanske, eller behovet av självförverkligande?


Så det är därför jag sitter här nu, ute i sista sekund med mina x antal efterfrågade blogginlägg. Snart på väg till yogan.


Ha en trevlig dag läsare! Och bered er på många nya inlägg!


Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback