Till mitt försvar...

Nu ska jag avslöja något som inte alla skulle våga. Kommer ni ihåg att min lägenhet blev fotad för någon vecka? Tidningen (Entré) är ute nu... (kaabooom!!) Där begick jag något av ett image suicide, men det bjuder jag på! För jag måste faktiskt bara få kommentera tillbaka.


Om ni har läst artikeln om min lägenhet, som en inredare har kollat på och gett lite billiga och enkla tips på hur man kan göra det mysigare, så märkte ni kanske att hon kommenterade på min ordning? Jag vill bara poängtera att min lägenhet inte är klar, många saker är temporära lösningar tills jag kan få komma till IKEA igen. Har man ingenstans att ställa sakerna så får de bli på golvet. Jag vet att jag har på tok för många saker för 21,6 kvm. Samtidigt går jag lite mer efter mottot more is more, jag är ingen minimalist utan älskar att ha många bilder och saker runtomkring mig, det ger mig inspiration och påminner mig om mina nära och kära.


Men allt var ju inte kritik, utan jag fick lite användbara tips. Ska nog sätta upp en läslampa vid soffan, och kanske fixa en gardinvepa som skiljer "köket" från "vardagsrummet". Så jag ångrar inte helt att jag ställde upp. Snart kommer mamma också! Helgen efter tentan kommer hon ner med vår hund Hugo, som kanske ska få bo med mig tills jag åker hem till Stockholm i november. Allt hänger på om jag får ha med Hugo på tåget hem. Hoppas. Vi ska åka till IKEA också, ska köpa en stor matta och lampor. Sen ska hon få äran att sätta upp mina hyllor, för det har jag inte vågat än. Tur att hon är händig!


peace and love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback