Back in business

Efter att vi anlänt till Halmstad runt 5.30 på fredagsmorgonen var jag så trött att jag blev pigg! Men jag passade ändå på att däcka i min säng i två timmar innan vi hade redovisningsföreläsning klockan 9!


Det var väl ungefär hälften av Åre-resenärerna som dök upp på föreläsningen. Jag kände mig väldigt tvungen eftersom jag missat den fem timmar långa mastodontföreläsningen förra torsdagen då jag var i Ramundberget. Vi gick igenom några uppgifter i boken, kändes sådär, känner som sagt igen en del från gymnasiet, men allt går i mycket snabbare takt och just nu skrapar vi ju tydligen bara på toppen av isberget. Förhoppningsvis går allt vägen....det brukar ju lösa sig tillslut eller hur?


Nog om det, jag kände i alla fall under min vecka i fjällen att jag är en människa som är något beroende av min lilla laptop och Internet! En vecka är ungefär vad jag klarar. Kanske något att jobba på? Varför vill man alltid vara så tillgänglig egentligen? Man blir ju bara stressad....men sanningen är att jag känner mig halv utan min mobil eller Internet tillgång. Sedan är ju Internet lite extra viktigt just nu när jag har min äppelhalva i Brasilien! Just nu ser det faktiskt ut som att jag kommer att åka till "Floppan" i södra Brasilien i slutet av mars.


Resan känns som ett stort äventyr och jag känner mig otroligt romantisk. Stöd och styrka finner jag hos Kjerstin Dellert. Någon som har följt "Stjärnorna på slottet"? Jag har bara sett två avsnitt, men jag blev minst sagt imponerad av Kjerstin Dellert, hon är lika gammal som min mormor (82) och verkar riktigt skön! Dessutom var hon sin tids Demi Moore när hon lämnade man och barn för en 16 år yngre dansare på Dramaten, det är vad jag kallar passion!(okej, att splittra en familj är oftast inte positivt, men Kjerstin beskrev sin kärlek såhär: "När döden är det enda alternativet om man inte får vara tillsammans.") Hon och hennes man, som nu har varit ihop i typ 40 år var gäster på nyhetsmorgon på fyran imorse. Hon kallade sin man för sin äppelhalva och de talade ut om deras skandalomsusade förhållande, mycket gulligt och vitsigt, och det ger hopp inför ålderns höst!

dellert

peace and love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback