I Stockholm

Nu sitter jag i morgonrocken hemma i mitt flickrum. Även om jag inte hann vara i Halmstad mer än 1,5 vecka så känner jag att jag saknat hemmets lugna vrå en aning. Jag och Rutan diskuterade häromdagen att man drömmer flera mardrömmar när man bor själv än hemma. Jag har inte vaknat kallsvettig om nätterna eller så, men haft en del stressdrömmar. Mitt nyårslöfte har även spökat för mig om nätterna. Drömmde nyligen att jag var på någon slags cup-cake buffé, med de mest färgglada och läckra bakverken jag någonsin skådat.  Jag bara fyllde min tallrik och började råfrossa , men jag blev så frustrerad, för de smakade inget. Samtidigt blev jag stressad för jag ville smaka på alla, och det fanns så många och uppenbarligen så lite tid.  Jag har även drömt om tsunamis i förorten och mycket "jakter" när jag försöker få tag i någonting men jag kommer aldrig fram, eller personen försvinner. Stressigt och frustrerande helt enkelt. Någon som kan tyda mina drömmar? Man utsätts för flera stressmoment när man bor själv helt enkelt. Även om jag har mycket tid över så finns det alltid saker som jag bör fixa, men gärna skjuter fram.


Om några timmar sitter jag på bussen till Ramundberget. Är ganska taggad på att få åka lite skidor! Vi åker som sagt med ett helt gäng och det brukar vara rätt så go stämning. På hotellet vi ska bo på har de en jättestor jacuzzi  utomhus som man får bada i. När jag var där förra gången höll jag nästan på att svimma för att det var så varmt! Speciellt i kontrast med minusgraderna utanför!


Jag har inte med min dator till varken Ramundberget eller Åre, men vi får se om min syrra tar med sin lilla laptop så kanske jag kan korrespondera från Ramis. I Åre kommer det nog vara total radiotystnad tyvärr. Jag lovar dock att komma med mycket bilder och en utförlig berättelse om hur vi hade det! Har ju trots allt 14 timmar på mig på hemvägen att klura ut den bästa historien!
i mina drömmar!


Tills dess, se upp i backen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback