Tisdag

Idag har varit en helt vanlig dag. Hade min andra lektion i organisation, vi hann igenom mycket tror jag. För kanske tredje gången i min högskolegång hade jag faktiskt läst igenom kapitlet vi skulle gå igenom innan föreläsningen. Kände mig rätt så duktig!


Efter föreläsningen beställde vi äntligen våra nollningsoveraller. Vår klass har inte riktigt tagit tag i det där med nollningen, även om alla är taggade på att vara med. Jag och Rutan funderar på att vara lekledare. Vet inte om jag skulle palla att vara fusknolla, eller straffmästare. De måste ju gå igenom en ganska så lång utbildning, och har mycket ansvar under nollningen. Det är säkert jätteroligt, men jag föredrar nog att vara framstående, men inte "in charge".


Idag hade jag även min sista träning inför första skidsäsongen. BodyCombat stod på menyn. Vi var faktiskt fyra tjejer från klassen som var och tränade. Det kändes verkligen att jag tränat fyra dagar på raken! Vet att det inte är optimalt att träna varje dag (musklerna måste få vila och bygga upp sig), men som sagt, jag känner att jag har en del tid över och jag har inte tränat på hela julen. Dessutom är det kul att träna med så många andra i klassen. Skönt att komma ut och mixa nytta med nöje.


När vi ändå talar om träning kan jag berätta att det går alldeles utmärkt med mitt nyårslöfte; inget godis tills min födelsedag! (24 juni). Än så länge så har jag undvikit kakor, glass och andra efterrätt också. Jag tror att jag kommer lura mig själv annars och hamna i sockerträsket igen. Ska såklart äta en semla på fettisdagen och nog äta någon cheesecake eller två när vi är i USA. På tal om USA, såg ni Barack Obamas tal igår? Jag missade de, men såg diskussionerna och nyhetssändningarna efteråt. Ska bli intressant att se hur han kommer att förändra USA.


Imorgon har jag min första redovisning och finansieringslektion!


Kommentarer
Postat av: ragge

overallerna är inte till bara för nollningen. nollningen är och borde bara vara en liten del av overallsanvändandet, men tyvärr är overallskulturen död i halmstad. overall har man på kårpuben, gasquer och allt möjligt annat. inte bara nollning.

2009-01-21 @ 21:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback