Stay the night

Igår var det som många kanske vet finalen i melodifestivalen. För några år sedan var jag en riktig schlagernörd. Kanske på grund utav min svaghet för glitter, glamour, show, bögar, glad musik och Carola. Under de senaste åren har jag däremot tröttnat lite, mest för att jag inte tycker att låtarna är tillräckligt originella, och nu är de ju så många delfinaler att man inte orkar titta på alla.


Detta år har jag bara sett kanske hälften av delfinalerna och blivit relativt imponerad. Men, igår när vi tittade på finalen så fick jag faktiskt beslutsångest! Väldigt många bra bidrag! Både Måns, E.M.D, Heat, Malena, Dawn Finer, Agens och Alcazar tyckte jag hade starka låtar. Sen kan jag ju inte hjälpa att mitt hjärta klappar lite extra hårt för Alcazar! Har tyckt om dem en längre tid och de visualiserar allt som jag tycker schlager står för.


Röstningen blev ju väldigt spännande, då juryns röster inte alls stämde överens med folkets. La voix, var definitivt en värdig vinnare, och jag tror den kommer sticka ut i Eurovision songcontest i maj. Ska bli spännande att se hur det kommer att gå för Malena.


Min helg har annars bestått av tentapluggande på biblioteket och lugna hemmakvällar. Mindre än en vecka nu tills allt är över! Jag längtar som en gnu! Man går verkligen in i sin lilla bubbla under dessa perioder och man får nästan lite dåligt samvete när man göra andra saker än att plugga (vilket man å andra sidan gör ändå, onödiga saker alltså).  Hmm...ska kanske fila på en liten inköpslista inför Brasilien.....den ultimata belöningen, både inre och yttre ;)

GAH! alcazar <3

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback