Tentaperiod

Dags att gå in i tenta/pluggperiod igen, långa dagar på biblioteket, frågebrunnen och liten social aktivitet. Ah, livet leker!


Igår gjorde vi en ganska rolig övning med Ramona i organisation. Vi blev indelade i grupper efter ett personlighetstest som klassen gjort tidigare (jag fick göra den snabbt i början av lektionen), sen fick vi en låda med färgkritor, modellera, piprensare, ballonger och färgglada papper. Pysselgalningen i mig vaknade. Älskar allt som har med pyssel att göra! Syslöjd var definitivt en favorit i högstadiet. På senare tid har det mer resulterat i olika slags kollage. Men i alla fall, för att komma tillbaka till övningen. Vi skulle med hjälp av dessa föremål bygga vår idealiska organisation. Vår blev en väldigt platt och färgglad organisation men många fina detaljer. Därefter redovisade vi hur vi hade tänkt. Sedan kom poängen, på grund av att vi blivit indelade efter personlighet, kunde Ramona förutspå hur vår organisation skulle se ut! Alltid häftigt med personlighetstest. Jag vet inte om det är en tjejgrej, men det förekommer ofta i diverse modemagasin och är alltid lika kul, även om jag egentligen inte behöver veta "är du redo för ett förhållande?".


Imorgon har vi redovisning för vår rapport i organisation. Tajmingen kunde vart bättre. Det är jobbigt att lägga nästan en hel dag mitt under tentaplugget på redovisning. Självklart kunde man ju ha planerat sina studier, men få(inklusive mig själv) gör så. Idag har vi suttit på stadsbiblioteket och pluggar organisation hela dagen. Går väl framåt, denna period har vi tenta i två väldigt skilda ämnen. I organisation ligger tyngdpunkten på kritiskt tänkande, och egna "fantasifulla" svar, i kontrast till redovisning och finansiering, som i princip bara bygger på olika regler och formler.

lite vår

Hur ska det gå!?


Kommentarer
Postat av: Sara

Ett litet tips =)Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här:
http://www.freestreet.se/?r=1427

2009-03-11 @ 17:22:05
URL: http://ertansara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback