Hemma på Gamletull igen


Traversen i ovve


Finsk Travers                   Alkoholfri drink                 Biljard


Traversen bakom baren       Digital prisskylt        Snöspurt till hembuss

I fredags var det hemmaförfest med guitarhero/rockband och capsning. Sedan drog vi till Traversen och jag fick bytt lite overallsmärken. Kvällen slutade, innan hemgång, på en bensinstatioen med en varmkorv och en donut (som macken hade valt att kalla "dounat").

Lördagkvällen handlade i stort sett om förberedelsen inför firandet av  Finlands självständighetsdag. Det sista vi gjorde innan vi dekorerade Traversen, med flaggor och lappar med finskt vokabulär, var att basta i skolan. Vi grillade även korv invirad i aluminiumfolie på bastuaggregatet.

Temat var väl uppskattat och jag fick i mig både alkoholfria drinkar och kexchoklad innan jag och fyra trevliga tjejer drog vidare till stan. Vad som hände där låter jag vara osagt men äventyr blev det!

Söndagen var kallare än dagarna innan och när det mörknat gick vi till Coop där jag inhandlade 784 gram lösgodis och fotade en digital prisskylt!

På måndagen spelade jag Naruto på Xbox 360 tills det var lite bråttom. Väskan packades och mackor gjordes. Sedan fick jag springa till bussen...i snöfall.

Helgen var helt underbar ochjag glömde bara kvar ett overallsmärke, en skjorta och min rakapparat :) På tåget ner mötte jag fyra av våra utbytesstudenter som hade besökt Kiruna i helgen. Framme i Halmstad  var vi 12:55 idag (läs: tisdag).

Sov gott!


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. Luciafirande på Kåren imorgon!

Kommentarer
Postat av: Monica

inte för de här har nått med ditt blogginlägg att göra, ville bara tacka för grattiset ;) hoppas allt är bra med dig, kram

2008-12-12 @ 00:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback