Fredag hemma

Efter Kåren lade jag mig vid 08 vilket ledde till att torsdagen blev lite förskjuten. Av någon outgrundlig anledning lade jag mig inte i tid i torsdags heller; jag gick i horisontalläge först vid 5:30 på fredag morgon

Idag fick jag mig tre timmars sömn innan det var dags att gå upp. Jag hade en halvtimma tills jag skulle vara på partiets kansli och innan dess skulle jag hinna duscha, äta, klä på mig och ta mig dit. Duschen tog nog närmare 20 minuter istället för de planerade fem. Brådskan var ett faktum.

Vi var tre anmälda från ungdomsförbundet som skulle till Sannarpsgymnasiet och kampanja. Eftersom en bodde nära skolan fick vi övriga två ta oss dit på tu man hand; något som visade sig vara lättare sagt än gjort.

Jag och min kompanjon irrade runt bland bostadsområden och jag fick traska med rullskridskor över grusvägar innan vi till slut hittade fram från en asfalterad skogsväg.

Responsen blev bra, och trots att många bara tog godis och märken fick vi några nya medlemmar :) Även lärarare var engagerade i samtal med oss om skolan och samhället!

Egentligen hade jag hoppats på en filmkväll med lite sällskap idag, eller alternativt gå ut på krogen, men det är nog bra att få sovit en hel natt för att återhämta sig lite...

Sov gott allesammans!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Riktig marknadsekonom

Det är tråkigt att MUF försöker framhäva den "nya" marknadsekonomin som moderaterna försöker föra fram. Ni är inget annat än minisossar som försöker svälja mittenväljare med neutral politik.

2008-10-12 @ 21:12:55
Postat av: Tapio

Och att det skulle röta sig om MUF har du fått för dig på grund av?

2008-10-13 @ 03:24:12
Postat av: Mattias Eriksson

Tja Tappen, hörde du skulle till götet nästa helg.

Då blir det partaja av! ;)

Haha, vad är det för tjomme som försöker svartmåla här egentligen, han verkar ha inte ha någon egen åsikt ialf...

Ha't bra tills dess helgen!

//Mattias

2008-10-13 @ 13:19:43
Postat av: Tapio

Mattias: I bästa fall nu i helgen, annars nästa. Jasså? ngt spec på G eller?

2008-10-13 @ 14:20:33
Postat av: Marknadsekonom

För att du finns med i MUFs medlemsregister!

2008-10-14 @ 01:13:32
Postat av: Tapio

Marknadsekonom: Jasså? det visste jag inte ;)

2008-10-14 @ 12:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback