Mulen måndag

Nu är det tråkväder så det blir till att skriva om helgen istället..

I lördags var det fest på nyhem igen - med mycket nytt folk :) En bit in i festandet uppstod en diskussion om vad som egentligen var bra musik. Det visade sig ganska fort att en polare hade lockats in på den mörkasidan...där tjejerna befann sig. Det spelades då varannan låt från vardera håll och det blev då en blandning av "gangsta' rap", trumsolon/slipknot/rammstein och euro-dance-trance. Därmed var det dags att gå ut...

Halva gänget gick, och andra halvan åkte taxi, till stan. jag tillhörde ena gänget som färdades till fots. Vi pratade om musik, ljudanläggningar och TV-apparater - precis enligt tradition :) Väl framme på Storgatan fick vi bestämma oss för krog. Det blev till att gå till Mårtenssons, eftersom taxifolket redan var där. Tyvärr var det 22-årsgräns (???) och alla kom/gick därför inte in.

Eftersom de andra inte visste vart de skulle gå valde jag att betala och ta en stämpel på Mårtenssons. Efter någon timme där valde jag att ta en sväng till Morfars för att se om det ar dit de andra hade gått; inträdet var ju gratis så det skadade inte att kolla :)

Morfars var fullt, som vanligt,  och det var väldigt svårt att komma fram. För en gångs skull hade de en DJ som inte samtidigt stod i baren! Stämningen var alltså god där inne men jag förstod ganska fort att ingen ur mitt sällskap var där.

När jag kom tillbaka till Mårtenssons hade en ur det sällskapet försvunnit. Hon hade varit ganska bra på lyset och nu var folket lite oroliga för henne. Vi hann inte med så mycket mer än att gå runt och leta efter henne i omgångar - tills det var dags att gå och hennes garderobsbricka var borta...

Jaja. Det var kul att träffa programgänget men skulle jag haft lite filmsällskap kunde jag like gärna stannat hemma.

Nu ska jag ta och dra in på gymmet...


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. I lördags fick jag lite flipp och började storstäda. Nu är det rent bakom/under spisen och rutorna tvättades också :)

Kommentarer
Postat av: Gangsta

Get low!

2008-10-13 @ 19:57:44
Postat av: Lollo

tack för hjälpen i lördags!!

du va väl den som såg klarast i dimman :D

2008-10-15 @ 11:10:10
Postat av: Tapio

Lollo:

Ja, det brukar väl vara så :P Även om jag inte verkar nyktrast utåt alltid ;)

2008-10-15 @ 19:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback