Studietips efterfrågas!

Jag har under en period haft svårt att sätta mig ner med skolböcker och annat. När man skjuter på saker samlas de på hög och det blir än svårare att ta tag i det. Nu efterfrågar jag tips, på hur man ska komma igång, från studenter där ute! Det kommer att uppskattas av mig, och förhoppningsvis av andra som glider in och kikar på bloggen :)

NU blir det till att sova och klockan 6 imorgon är det tvättid. För alla er som kan rekommenderar jag att gå på Kåren imorgon; halloween innebär alltid en uppsving för höstens besökssiffror, som sedan dalar lite - innan julavslutningen!

Sov så gott!


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. I mitt fall är studierna, som jag måste komma i gång med, i form av skönlitteratursläsning och skrivning av uppsatser. Resterande studier fungerar :)

Kommentarer
Postat av: Studerande

Själv hr jag två metoder för att komma igång. Antingen säger jag till mig själv att jag får göra något väldigt roligt efter att jag har pluggat, tex spela x-box. Det andra alternativet fungerar inte alltid men kan vara bra ibland. Kom på något som är ännu värre än plugget. Intala dig att om du inte pluggar så måste du göra det andra! Självklart lite godis sen när allt är klart :D

2008-11-10 @ 17:09:59
Postat av: Tapio

Studerande:

Tack :) Får testa...

2008-11-11 @ 07:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback