Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med CSN-behörighetsinlämningarna :D Förutsatt att jag inte behöver komplettera då... Men så ska vi inte tänka nu.

I helgen la även, som grädde på moset, min hemtelefon av. Att datorn lämnades in samma helg som det hände och mobilpengarna hade börjat sina...det var lite socialt självmord. Idag fick jag som tur var låna en laptop av en snäll språkkamrat (du vet vem du är!). Jag måste bara bocka och buga för utan denna chans hade jag förmodligen suttit i skolan just nu och skrivit.


Min plan, sedan i helgen, var att gå på kåren idag. Finsittningen jobbade jag ju på och de två senaste kåronsdagarna har jag inte haft möjlighet att gå. Det är på tiden att jag börjar utnyttja mina ex-barvärdsprivilegier, och nu har jag missat ännu en gång att göra det. Jag trodde seriöst att jag skulle hinna innan kårstarten, sedan en liten bit in på öppettiden tills jag nyss mailade uppsatsen och kåren hade stängt.


Nu när jag inte har massor av brådskande skolskrav på min datortid kommar jag att, utan problem, kunna skriva två till inlägg denna vecka, om än med tätt mellanrum. Det kan till och med bli lite tid över till frisurfande på stadsbibliotekets två-timmarspass.

Magen har börjat knyta sig nu så jag ska slänga ihop något och sedan ta och knyta mig också :)


Med vänlig hälsning,

Tapio


Kommentarer
Postat av: Anonym

gäsp

2008-09-18 @ 23:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback