Vad är sömn?

Snart ska jag lägga mig. Jag hade på något vis glömt hur svårtsmält spansk läsning var. Jag är inte i närheten av så långt fram i läsandet som jag skulle vilja. Imorn ska en uppgift in och jag lär få slita som ett as. Efter knappa sex timmars sömn natten till idag och en sövande tågresa på det var det inte lätt att hålla sig vaken för att läsa bok på hitresan.

Dagen har förvunnit och jag har ett specialupplägg klart för imorgon. Jag ska upp mellan 4 och 4:30 någon gång. Det skall ätas, duschas, pluggas och sedan  till skolan (9-12). Efter det skippas förmodligen gymmet och jag åker snabbt till elgiganten. Den upphämtade varan lägges undan till ett ledigare tillfälle och spanskan fortsättes med tills den är klar. Jag minns inte om jag hade avtalat att jag skulle lämna in 12:00 eller 24. Eftersom det förstnämnda inte blir av hoppas jag att det var midnatt. Det står ju trots allt bara dag på mitt studiekontrakt.

Nu ska det ätas och krypas till kojs. Håll tummarna för mig (eller en tumme var räcker nog långt om jag har många läsare)!!!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra, du måste verkligen plugga mer!!

Känns som om jag tjatar väldigt mycket på dig om det:P, men du borde nog ta tag i de på allvar nu, och verkligen sätta dig och plugga, Latmask!!!!!:P

Postat av: Tapio

Tack, Johanna! Ditt stöd är guld värt!

2008-09-08 @ 21:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback