Tidig morgon...

Vid 06 ringde mobilalarmet och det var dags att slita sig från kuddarna. Första tvättpasset är längst, men jag är inte pigg vid den tiden. Så fort jag hade släpat ner den överfulla korgen, och jag skulle sortera i högar efter tvättprogram, fick jag hjärnsläpp. Jag stod och stirrade på mina högar -  tills en granne klev in i stugan och fick mig att haja till :)
Jag såg till att ställa in det längsta programmet för att kunna gå upp och få blunda lite till...

Efter att ha till och från tvättstugan ett par gånger var klockan äntligen 9:30; tvättiden var slut! Frukosten var väldigt sen vid det här laget och det blev till att nödhandla lite bröd och mjölk för att ha något att stoppa i kistan. Dagens frukost: Fattiga riddare och pannkakor!

En rysk vän till mig (han e "freemover") kom sedan och hämtade sin cykel - som jag har varit snäll och förvarat åt honom. Det är så kul att utbytestudenter verkligen untyttjar tiden till max och åker runt (han var precis i Göteborg och innan det har han hängt lite i Tyskland) och verkligen upplever Norden. Jag vet ganska många spanjorer, tyskar och andra som både besökt ishotellet i Kiruna och olika plater runt om i grannländerna. Jag kan inte nämna en enda svensk vän som jag VET har varit på ishotellet. Go! freemovers :)

I övrigt var jag en sväng på biblioteket och printade c-uppsatsmaterial, kollade om Studenthälsan var öppen (min hand har fortfarande inte blivit bra sedan min vurpa), bokade frisörtid tills på fredag (tuppkammen behöver en putsning) och slutförde lite andra ärenden. Eftermiddagen avlutades sedan med lite spansk grammatiklektion.

Imorgon ska jag till sjukhuset klockan 10 för att träffa en magspecialist. Mumma...

Ha det bäst så hörs vi i veckan!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback