Meningen med morgontidning

I en vecka var jag utan HallandsPosten. För sex månader sedan hade jag nämligen blivit pålurad en sådan där prova-på-prenumeration till ett ganska bra pris och nu hade perioden alltså löpt ut. Tänkte först försöka vara utan morgontidning, för om man tänker efter; hur mycket vettigt står det i den som man inte får ta del av genom EKOT-sändningarna och tv-nyheterna?
Men i alla fall, så ringde det ju så klart en kille från HP och undrade om jag ville fortsätta. Och jag ska vara ärlig nu: Det är ganska trevligt att ha en morgontidning att bläddra i till frukosten... så ja, jag erkänner, jag förlängde min prenumeration. Frågan man nu ska ställa sig är följande: Hur många vuxenpoäng är detta värt?
Ja, det är ju färre än att betala tv-avgift måste jag ju påstå (som jag för övrigt gör!) och det måste ju vara betydligt fler än att ha ett ICA-kort. Eller?


spelareJag & Elin var grymma igår bakom skivspelarna! Dock fick vi en smärre chock av beskedet att Stora golvet skulle vara stängt och att vi då var tvunga att kunna tillfredsställa alla sorters av dansanta behov.
Kanske detta inte riktigt uppfylldes då vi efter att folk önskat Black eye peas ungefär 20 miljoner gånger isåg att: nej.. vi har inget med dem (alternativt kan Du som läsare tolka detta som "nej, vi vill inte...").
Men jag såg flera lyckliga ansikten när Turbonegro blandades med Jackson 5, och killen som kom fram skinandes som en sol när We're from Barcelona spelades gjorde mitt hjärta varmt.



Denna spännande torsdag kommer blir en helt vanlig dag. Om det nu finns några sådana...? Jag har en lång lista på saker
*jag borde göra
*ska göra
*borde redan ha gjort
*vill göra
*planerar att göra
och
*saker jag definitivt ska ha gjort när dagen är slut men som inte kommer bli gjorda.. 

Börja läsa kurslitteratur är en sådan typisk sak som verkligen borde göras. När man börjar en kurs känns det så långt till det där litteraturseminariet, men nu helt plötsligt är det mindre än en vecka kvar och jag har alldeles för många böcker jag borde läsa/skumma sammanfattningen på.

Tvättmaskinen snurrar för fullt, vilket är ett bevis på att jag inte suttit framför datorn sedan jag drog mig ur sängen och jag har faktiskt en plan på att gå till Netto och inhandla müsli, ägg (ska baka!) och bröd. Det får förresten bli dagens motion..

Trevliga torsdags hälsningar!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Elin

Ser att britney-klassikern inte är något du skryter om här? Förvånande! Själv tyckte jag det var kvällens höjdpunkt. Det var härliga tider det!

2007-04-12 @ 23:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback